Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για Λαζόπουλο-Νησί-εκπομπές μαγειρικής

0
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, για  τον καλό της φίλο Λάκη Λαζόπουλο για το Νησί,αλλά και τις εκπομπές μαγειρικής.
Για τις εκπομπές μαγειρικής: «Για λόγους οικονομικούς γίνονται όλα αυτά. Με πολύ λίγα λεφτά κάνουν δουλειές.  Το «Master Chef» το έχω δει λίγο, πολύ λίγο. Δεν το κάνω όχι για να φανώ κακιά ή καλή, δεν είναι κακές εκπομπές, ίσα ίσα είναι καλοφτιαγμένες και οι επιτροπή ειδικά στο "Master Chef" είναι άψογη. Εγώ τι να κάνω εκεί; Το κολοκυθάκι;».
Για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Γνωριζόμαστε με τον Λάκη από το 80, με το που έφυγε από τη Λάρισα. Έχουμε μία διαχρονική και ουσιαστικά και βαθιά συναισθηματική σχέση και δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά. Γνωριζόμαστε κάτω από άλλες, δύσκολες συνθήκες.  Ο Λάκης ακόμα και σε μένα που μπορεί να μην την κάνει δημόσια, κριτική μου ασκεί. Η σάτιρα δεν έχει όρια, όχι μόνο για τον Λάκη αλλά γενικά.  Μπορεί να βλέπουμε το ίδιο πράγμα το ίδιο αντικείμενο, αλλά εκείνος θα κοιτάει από πίσω».
Για το «Νησί»: «Το «Νησί» το βρίσκω αισιόδοξο. Είναι πολύ καλά γυρισμένο, πολύ καλά παιγμένο και έχει όλο μαζί ένα άρτιο αποτέλεσμα. Βεβαίως θα επιθυμούσα να παίξω εκεί, και ένα πολύ μικρό ρόλο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !