Η κοτσάνα της Πόπης Διαμαντάκου

11
Η γνωστή τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου σε κριτική της στα «ΝΕΑ» για τη γνωστή και αγαπημένη σειρά «ΤΟ ΝΗΣΙ» έγραψε την γνώμη της για μια σκηνή που δεν είδαμε ποτέ!
Γράφει χαρακτηριστικά: "...Σε μια σκηνή θα σταθούμε. Μια από εκείνες που έχουν εμπλουτίσει την ιστορία του βιβλίου της Χίσλοπ, δίνοντας στη σειρά τη δύναμη ενός αυθεντικού μελοδράματος. Από αυτά που λατρεύει το μεγάλο κοινό. Στη σκηνή που η σκληρή, μοχθηρή δασκάλα του «Νησιού» (Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου) συγκλονίζεται τόσο από τον θάνατο της γυναίκας που φαινόταν να μισεί,της Ελένης, που μοιάζει μέσα σε δευτερόλεπτα να αλλάζει χαρακτήρα. Λες και το σοκ του θανάτου έσπασε το κέλυφος της σκληρότητάς της, για να αναδυθεί το ήθος της αγάπης που δικαιούται ένα παιδί για δεύτερη φορά ορφανεμένο, ο Δημήτρης Λεμονιάς. Ο πιτσιρικάς που πρώτος την είχε απαρνηθεί, επαναστατώντας στην αναίτια βία που ξέσπαγε στους μαθητές της. Απλώνει τα χέρια να τον αγκαλιάσει. Εκείνος τραβιέται, αντιστέκεται, δεν πιστεύει πως υπάρχει ανθρωπιά σε εκείνη την εκδήλωση τρυφερότητας. Για λίγο. Λυγίζει από την ανάγκη μιας ανθρώπινης επαφής και γέρνει το κεφάλι του σε εκείνο τον ώμο που του προσφέρεται. Οι δυο πρώην ξένοι, σχεδόν εχθροί, ενώνονται σε ένα αγκάλιασμα απελπισμένης τρυφερότητας και ανάγκης γι' αυτήν..."  
Σχόλιο:Αν είδατε κι εσείς,  το επεισόδιο της Δευτέρας, θα ξέρετε καλά πως τα αποσπάσματα που περιγράφονται  δεν υπήρξαν ποτέ. Ο Μάνος Τσαγγαράκης στην μοναδική αγκαλιά που έπεσε, ήταν στην αγκαλιά της Μαρίας Πρωτόπαππα,της φιλενάδας της Ελένης, η οποία χτυπήθηκε κι αυτή από την λέπρα και μεταφέρθηκε στη Σπιναλόγκα.
Τι είναι χειρότερο, να μην έχεις δει το πρόγραμμα, που κρίνεις ή να μπερδεύεις δύο καταξιωμένες ηθοποιούς;

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. apisteyto..tin eixa diavasei tin kritiki k elega ma pote paixtike ayti i skini poy perigrafei?gia tin roula kserei na leei alla den koitaei na ksestravothei i idia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai defteri gafa olkis apo tin syggekrimmeni meta to fiasko me tin kritiki stin ekpompi tis Tatianas tin opoia omos eihe kanei i Drouza!!!!Ekei sta NEA mallon ehoun lefta gia petama, allios den exeigeitai giati tin kratane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή της το μετέφεραν λάθος ή έβλεπε κάτι άλλο εκείνη την ώρα??Αλλά τι??Ο ΑΝΤ1 δεν έχει σίριαλ ούτε ο ALPHA..Εντάξει με την Τατιάνα είπε πως έκανε λάθος το όνομα-απαράδεκτο,αλλά έτσι δικαιολογηθηκε τώρα τί θα πει??Δεν ξέρω κάποιο άλλο σίριαλ με παρόμοια σκηνή???Κάποιος που έχει διαβάσει το βιβλίο ξέρει αν υπάρχει αυτή η σκηνή??Γιατί μπορεί να διάβασε το βιβλίο και να νόμισε ότι το έδειξαν και στην τηλεόραση..ξέρω και γω ψάνω να βρω το γιατί της γκάφας..Απαράδεκτο για κριτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. episis mporei na to eihe tsouxei ekeini tin ora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραγικό!!! Δηλαδή δεν λέω, όλοι κάνουμε λάθη, αλλά δεν μπορεί να το παίζεις ότι είδες το επεισόδιο, να περιγράφεις σκηνές, να μιλάς για σενάριο, σκηνοθεσία και να χαντακώνεις το άρθρο σου σε δύο σειρές για ανύπαρκτους διαλόγους. Ή κάποιος άλλος γράφει τα άρθρα της και θέλησε να την εκδικηθεί ή από το Mega της έστειλαν λάθος κασέτα ή απλά αντί να δει Το Νησί είδε κανένα τούρκικο σήριαλ και χάθηκε στην μετάφραση. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που μπερδεύεται με τις εκπομπές!

    Πόπη... στο 4 το Mega, στο 5 ο ΑΝΤ1. Όχι ανάποδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kamia tetoia skhnh δεν υπαρχει μηπως δεν βλεπει καλα και αλλο παρακουλουθει αλλο βλεπει .Τι να πει κανεις .Τωρα για την σκηνη με την κακια δασκαλα ειναι και οι δυο μελαχρινες .Μηπως τις μπερδεψε και ειδε αλλον αν τα αλλο .Και καλα μπερδεψε τις ηθοποιους .Την Δρουζα με την τατιανα πως να τις μπερδεψεις;Μυαλα ομολετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poses apodeixeis theloun sta nea gia na katalavoun oti autoi einai mia asxeti pou tous brizei olous??? dioxte tin...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλη μια χρυσή 'σελίδα' για την ακαδημαική-τηλεκριτικό!Οι κριτικές copy-paste και το ελιτίστικο λεξιλόγιο <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μηπως εχει δει τα παρακατω; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι ωραια δουλεια η δικη της.να βλεπει ολα οσα παιζουν στην τηλεοραση και να τους κραζει ολους.βλαμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αν λέει κοτσάνες η Πόπη Διαμαντάκου ή τα tvnea είναι προφανές από το βίντεο της σειράς που υπάρχει ακόμα (μέχρι να αντικατασταθεί από το επόμενο επεισόδιο) στη σελίδα του Mega
    http://www.megatv.com/tonisi/default.asp?catid=20557&subid=2&pubid=19007760
    Η σκηνή που περιγράφει η Διαμαντάκου είναι στο 49:45.
    Παρακαλώ να είστε λίγο πιο προσεκτικοί - ειδικά όταν θέλετε να κάνετε τους έξυπνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !