Μπαλατσινού- Κοτέντος:Τι αποκαλύπτει ο ένας για τον άλλον;

0
Χριστόφορος Κοτέντος
«Η προσωπικότητα της Τζένης ταυτίζεται με την εμφάνιση και το στυλ των ρούχων της. Μπορεί να τη δεις από εντελώς μίνιμαλ έως απόλυτα θεατρική, κρατώντας πάντα ισορροπία. Αυτό δηλώνει μια προσωπικότητα που εμπεριέχει διαφορετικές εκφάνσεις, αλλά έχει ως υπόβαθρο αξίες τις οποίες θαυμάζω. Με την Τζένη έχω γελάσει πολύ. Πέρσι στο Next Top Model δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε επί ώρες πόσες υποψήφιες θα έμεναν. Ήταν δώδεκα και θα έφευγε μία. Κι εμείς παιδευόμασταν, ώσπου η Τζένη μού λέει την ατάκα “μήπως κάνουμε λάθος στις πράξεις;”»."Το highlight των τελευταίων χρόνων για την καριέρα μου ήταν το πρώτο μου σόου στο London Fashion Week με τη συλλογή “Queens at War”, τον Φεβρουάριο του 2008. Είναι ό,τι καλύτερο έχω παρουσιάσει ως δουλειά και το σόου ήταν εκπληκτικό. Τα ρούχα δημοσιεύθηκαν σε διεθνή περιοδικά μόδας. 

Τζένη Μπαλατσινού
«Τον Χριστόφορο πάντα τον ξεχώριζα ως σχεδιαστή για την ιδιαίτερη ματιά του. Θεωρώ ότι πρεσβεύει το glam rock στυλ καλύτερα από τον καθένα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε την ίδια οπτική για τη μόδα, αλλά και κοινό χιούμορ....
Όπως κάνουμε πάντα με τον Χριστόφορο, ειδικά στα backstage του Next Top Model, γελάμε πολύ συχνά. Δεν έχουμε συγκρουστεί ποτέ».
πηγή: ΟΚ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !