Το εβδομαδιαίο μας 'κουπόνι'......

Χρηστος Γ
5
Mega,Ant1 και Αlpha ξέφυγαν κι άλλο από τους 'διώκτες' τους αυτή την εβδομάδα και οι πολύ καλές επιδόσεις στην prime time ήταν ένας από τους βασικούς λόγους!(Σε παρένθεση,η προηγούμενη εβδομάδα).


Mega 22,1%(21,5)
Ant1 17,4%(17,2)
Alpha 13,3%(12,5)

Η prime time βέβαια έχει πάντα άλλο 'ταμείο'!
Εντυπωσιακή άνοδος για το Mega,που έφτασε το 31,5% και άφησε 2ο τον Alpha με 17,6% και 3ο τον Αντ1 με 16,5%.Το κανάλι του Αμαρουσίου ανέβηκε σχεδόν μια μονάδα.Οταν λείπει το Top Chef,όλα πάνε πάνω!

Στο 15-44,το Mega επικράτησε με 32%.Να σημειωθεί πως ο Δεκέμβρης είναι πολύ κρίσιμος μήνας για τα διαφημιστικά έσοδα και τις επερχόμενες συμφωνίες.Ο Ant1 ακολούθησε με 18,4% και οριακά 3ος ο Αlpha me 18,3%.Σε αυτό το διαφημιστικό εύρος είχαμε αντίστροφη εικόνα, καθώς ο Αlpha ανέβηκε και ο Αντ1 υπέστη μικρή πτώση.



Το 'ταμείο' της εβδομάδας ανήκει ασυζητητί στο Λάκη,που παρά την αλλαγή μέρας χτύπησε 42%!
Συνεχίζει να 'τσιμπάει' νούμερα ο Big Brother και για αυτό η παραγωγή 'ξεχείλωσε' το show μέχρι τις 30 Ιανουαρίου!Απογοητεύει το Χ Factor,παρά το καλό τηλεοπτικό αποτέλεσμα,καθώς το κόστος είναι μεγάλο και τα νούμερα δεν 'τραβούν' την ανηφόρα.

Εντυπωσιακά συνεχίζει και το Master Chef.Ο μ.ο της εβδομάδας των καινούριων επεισοδίων της εβδομάδας ξεπέρασε το 30%,που αποτελεί ρεκόρ για το show.Ωστόσο,οι 'Ράδιο Αρβύλα' συνεχίζουν να σημειώνουν πολύ καλά ποσοστά,ακόμα και τις μέρες του ευθύ ανταγωνισμού με το MC.Mάλιστα, τα ποσοστά αυτά είναι σταθερά τα μεγαλύτερα για την prime time του Ant1.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. o ant1 tha tin vgalei kathari apo genari pou to mc teleionei kai to emga tha valei epanalipseis kai tha arxisei dancing kai talento

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σκηνή στο αποψινό νησί με την λεπρή μητέρα που δεν θηλάζει το νεογέννητο μωρό της για να μην αρρωστήσει ήταν ότι πιο συγκλονιστικό κ συγκινητικό έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΑΝΤ1,ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...3ΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΙΜ ΤΑΙΜ Κ ΟΡΙΑΚΑ 2ΟΣ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ...ΑΟΥΤΣ,ΠΡΕΠΕΙ Ν ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοιτα να δεις που ο alpha κανει την εκπληξη!
    με τα χαπια πρεπει να ειναι ο Γερμανος στον αντ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O gnwstos blakas poy pairnei sbarna oles tis anarthseis klai grafei kata toy ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !