Μaster Chef: Η πιο ιδιαίτερη αποχώρηση!

Χρηστος Γ
3


Πανικός στο Master Chef!Μετά τη γεμάτη ένταση ψηφοφορία της Παρασκευής και την οικειοθελή πρόταση της Δέσποινας για μονομαχία........ήρθε και η οικειοθελής αποχώρησή της!Για πρώτη φορά οι κριτές υπέβαλλαν σε 2 δοκιμασίες Δέσποινα-Μανώλη.Μία αναγνώρισης γεύσεων και την κλασσική εκτέλεση συνταγής.Η πρώτη βρήκε νικητή το Μανώλη,αλλά η Καβαλιώτισα έκανε την ολική ανατροπή στο β μέρος!

Ωστόσο,προς μεγάλη έκπληξη όλων,η νικήτρια αποφάσισε να αποχωρήσει!Δήλωσε πιεσμένη και πολύ απογοητευμένη από όλα όσα έγιναν με τους υπόλοιπους παίχτες!<<Θέλω να φύγω γιατί έχω 'χάσει' τον εαυτό μου>>.Σαστισμένος ο Μανώλης,δε μπορούσε να πιστέψει ότι έλαβε 3η ευκαιρία παραμονής στο show!Oι κριτές αγκάλιασαν τη Δέσποινα και της ευχήθηκαν τα καλύτερα. Όσο για την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου?Από το DWTS είχαμε να δούμε το ''πηγούνι'' της να τρεμοπαίζει,έτοιμη να βάλει τα κλάματα!!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ιδιαίτερη κοπέλα κ πολύ τίμια! Η πρώτη εικόνα που σου δίνει είναι η χειρότερη αλλά είναι τελείως διαφορετικά, έχει μέσα της ταλέντο σ'αυτό που κάνει, έχει αγάπη, έχει πάθος κ πάνω απ'όλα ήθος! Το παιχνίδι έχει γίνει απαιτητικό πιστεύω πως ο Γιάννης Μάργαρης δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση ενώ ο Αποστολάκης κ ο Μιχάλης φαίνονται σαν την ήρεμη δύναμη!! Ο Άκης σπουδαίος μάγειρας κ πολλές με γνώσεις αλλά μπροστά στον κίνδυνο της αποχώρησης είναι αυτός που αλλάζει περισσότερο απ"όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΗΛΩΣE ΠAPA ΠOΛY ΚΌΣΜΟ XΘEΣ BPAΔY Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ νομίζω ότι έκανε βλακεία... έπρεπε να σταθεί δυνατή ως το τέλος. Μίλησε το συναίσθημα και το άγχος και όχι το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !