Λίτσα Πατέρα:είμαι στρατιώτης του ΑΝΤ1

4
Η Λίτσα Πατέρα, η οποία μετρά στον… καφέ του ΑΝΤ1 περισσότερα χρόνια από τον οποιοδήποτε, μίλησε στο Πολύ μπλα μπλα για όλα.
Σχολιάζοντας τις παρουσίες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε «Και με τη Ρούλα, που ήταν τα πρώτα χρόνια, ζήσαμε απίθανα καλές στιγμές. Απλά είπα ότι με την Ελένη 10 χρόνια γίναμε φίλοι, συγγενείς. Μου λείπουν όλοι οι συνεργάτες».
Η γνωστή αστρολόγος σχολίασε και την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. «Ήταν καλή συνεργάτης. Επειδή υπάρχει ανταγωνισμός, δεν θα ήταν ωραία να τη βλέπαμε απέναντι. Θα ήταν σαν να είχες ένα δικό σου πράγμα και στο πήρανε. Δεν θέλησε να μιλήσει για του λόγους που αποχώρησε και εγώ δεν θέλησα να την πιέσω», είπε η Λίτσα Πατέρα.
Όσο για τις φήμες που θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να γίνεται η επόμενη παρουσιάστρια του «καφε», ανέφερε: «Δεν ξέρω τι υπάρχει στο κεφάλι των διευθυντών. Η κ. Μανωλίδου είναι αξιόλογο πλάσμα. Εγώ είμαι παιδί του ΑΝΤ1,ότι θελήσει ο ΑΝΤ1 εγώ θα το υπηρετήσω ακόμα κι αν είναι κάποιος που δεν μου αρέσει, δεν αγαπάω, δεν, δεν, δεν… Γιατί δεν είναι υποχρεωτικό στα 20 χρόνια που δουλεύω να μπορώ με όλους να συνεργάζομαι και να τους αγαπάω. Αλλά είμαι στρατιώτης του ΑΝΤ1».
Η Λίτσα Πατέρα ρωτήθηκε επίσης για τις αστρολογικές της προβλέψεις, σε ότι αφορά τα σχέδια γάμου των …Σκορπιών(Ελένη Μενεγάκη).
«Πολλοί σκορπιοί θα παντρευτούν. Άλλωστε έχουν τόση γοητεία οι Σκορπιοί που αν θελήσουν να παντρευτούν θα το κάνουν», είπε με νόημα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αει σιχτιρ πια κι εσυ! ημουν νιος και γερασα και εσυ ακομα εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7"52
    πόσο Μ............ας μπορείς να είσαι (φαντάζομαι .. απο νιός μέχρι που γέρασες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den katalabes einai ston ant1 h kuria kai milaei etsi to palikari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8.33
    πρέπει να δουλευει στον ΑΝΤ1 κανείς για να καταλάβει πόσο μ...........ς μπορεί να έιναι κάποιος, ρε.. ουστ απο εδώ σούργελο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !