Την επόμενη βδομάδα ο ΑΝΤ1 κάνει Πρωτοχρονιάτικο πάρτι(Δ.Τ)

0
Την επόμενη βδομάδα ο ΑΝΤ1 κάνει Πρωτοχρονιάτικο πάρτι και είστε όλοι καλεσμένοι. Καλή διασκέδαση με την καλύτερη παρέα!
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ 2011
«ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ» !
Την Τετάρτη 29/12 στις 9 το βράδυ, ο Σπύρος Σούλης και η ‘θαυματουργή’ ομάδα του κάνουν το ωραιότερο πρωτοχρονιάτικο δώρο σε μια νεαρή μητέρα που μεγαλώνει μόνη την κόρη της: προσφέρει και στις δύο το σπίτι των ονείρων τους!


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ «TOP CHEF»…
ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!
Την Πέμπτη 30/12 στις 9 το βράδυ, ο Γιώργος Λεβέντης αφήνει το πλατό του «X FACTOR» και γίνεται… δοκιμαστής σε ένα από τα πιο συναρπαστικά επεισόδια του «Top Chef»! Σε αυτή την πρωτότυπη δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι σεφ καλούνται να δημιουργήσουν ξεχωριστά πιάτα παίρνοντας έμπνευση από ένα διαφορετικό μουσικό κομμάτι ο καθένας! Στη συνέχεια, η κεντρική δοκιμασία που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Electra Palace, φέρνει για πρώτη φορά αντιμέτωπους τους δύο σεφ της κριτικής επιτροπής…



ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ «10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ»
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31/12, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Σπύρος Χαριτάτος και η παρέα τους θα μας πουν τα κάλαντα, θα ετοιμάσουν τα καλύτερα εδέσματα για το ρεβεγιόν, θα κάνουν τις αστρολογικές προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται και θα στήσουν ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο πλατό παρέα με τον Πάνο Κιάμο. Ακόμα, όσα δεν γνωρίζετε για τον ‘Τζεμίλ’ του «Κισμέτ» σε μία νέα αποκλειστική συνέντευξη στο πρωτοχρονιάτικο «10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ».

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΕΦΑΤΟ «DEAL»
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
To Πρωτοχρονιάτικο “DEAL” θα είναι το πιο κεφάτο απ’ όλα. Την Παρασκευή 31/12 στις 19:00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται στο πλατό του παιχνιδιού αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, που θα παίξουν, θα κάνουν τις πλάκες τους και παράλληλα θα βάλουν τα δυνατά τους να πετύχουν το καλύτερο «DEAL» για τα Παιδικά Χωριά SOS. Σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι θα συμμετάσχουν οι: Βίκυ Καγιά, Μαίρη Σινατσάκη, Άννα Πρέλεβιτς, Κατερίνη Ζαρίφη, Εύη Φραγκάκη, Σπύρος Σούλης, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Καρποντίνη, Όλγα Λαφαζάνη, Σάββας Πούμπουρας, Νάντια Μπουλέ και Απόστολος Τραστέλης.

ΤΟ «Χ FACTOR» ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2011
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ
Ο ΑΝΤ1 αλλάζει χρονιά… live στο πλατό του X FACTOR και σας προσκαλεί στο πιο μουσικό και θεαματικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 9 το βράδυ, τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού, οι τέσσερις κριτές/managers τους και ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς θα μας προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Και βέβαια, το πιο λαμπερό “X FACTOR” της χρονιάς δεν μπορεί παρά να έχει έναν εξίσου λαμπερό special guest: o αγαπημένος Αντώνης Ρέμος θα ανεβάσει το θερμόμετρο της βραδιάς ακόμη περισσότερο τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες.

ΑΝΟΔΟΣ STAGE:
ONIRAMA – ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ- SALATA LATINA
Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι συνεχίζεται στη 01:10 τη νύχτα της παραμονής, με τους «πρίγκιπες» της ελληνικής ποπ σκηνής! Οι ONIRAMA μας υποδέχονται στο ΑΝΟΔΟΣ Stage και μας ξεσηκώνουν με τις επιτυχίες τους, αλλά και με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Μαζί τους, ο ταλαντούχος Μύρωνας Στρατής βάζει τη δική του σύγχρονη ποπ-ροκ πινελιά στο πρόγραμμα, ενώ οι Salata Latina προσφέρουν ένα απολαυστικό show γεμάτο ρυθμό και κέφι.


Καλές γιορτές!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !