Παύλος Χαϊκάλης:Από ό,τι ξέρουμε, ναι ξεκινάει ξανά το «50-50

2
Ξεκινάει ξανά το «50-50»; Επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά...

«Από ό,τι ξέρουμε, ναι. Είναι μια σειρά που αρέσει και τη ζητάει ο κόσμος. Θα κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει στις δύσκολες στιγμές τις οποίες βρίσκεται. Την αγαπάμε αυτή τη σειρά, την πονάμε. Είμαστε μια παρέα με κοινούς κώδικες, γι' αυτό βγαίνουν ωραία πράγματα. Υπάρχει καλός σκηνοθέτης και καλό κείμενο».
Τι περιμένετε από αυτή τη συνέχεια;

«Το "κλίμα", το έχουμε όλοι. Θα είναι μια τρελή κατάσταση. Δεν ξέρω ακόμα το σενάριο και πού θα κορυφωθεί, αλλά θα κάνει τον κόσμο ευτυχισμένο. Μετά το "50-50" δεν περιμένω τίποτα».
Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τον Λάκη Λαζόπουλο; Ξαναρχίζουν οι «10 μικροί Μήτσοι»; Θα συμπρωταγωνιστήσετε;

«Όχι, κάτι τέτοιο γράφτηκε. Δεν θα συμπρωταγωνιστήσω στους "Μήτσους". Οι σχέσεις μου με τον Λάκη δεν ήταν ποτέ χάλια. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι, που εκφράζουμε την άποψή μας. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα, ούτε έδωσα ποτέ συνέχεια. Ούτε ο Λάκης πιστεύω ότι το πήρε σαν κόντρα. Δεν μου έδειξε ποτέ αν πειράχτηκε ή όχι. ...
Ούτε τηλέφωνο με πήρε να μου πει γιατί το είπα ούτε είχαμε τσακωμούς. Με εκτιμά και τον εκτιμώ. Βρέθηκα στην παρουσίαση "Σπίρτο Net", στο site το οποίο ανέβασε. Εκτιμώ τις όποιες κινήσεις πολιτισμού γίνονται. Εκεί λοιπόν μιλήσαμε χωρίς να θίξουμε το γεγονός. Ήταν κάτι που με είχε πειράξει τότε και το είπα. Αναφερόταν στη Μιμή (Ντενίση), που είναι μια γυναίκα, συνάδελφος, συντηρεί και 60 οικογένειες. Ρώτησα ποιος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να κρίνει κάποιο συνάδελφο ακόμα κι αν είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Το θέμα όμως έμεινε εκεί, δεν υπήρχε ποτέ κόντρα. Πήρε διαστάσεις οι οποίες όμως δεν με αφορούν».
ΠΗΓΗ:ΛΟΙΠΟΝΑπό τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !