Απόψε στο "Mtv Take 20" με τον Γιώργο Σατσίδη

1

Δ.Τ: Επεισόδιο Τετάρτης 3 Νοεμβρίου 2010  στις  21.00!

Ντέμι Μουρ & Κιμ Κατράλ στην εκπομπή των αστέρων του Χόλιγουντ!
Στο επόμενο επεισόδιο του «MTV TAKE 20» απόψε Τετάρτη 3 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσετε την γοητευτική Ντέμι Μουρ, να υποδύεται μια shopping maniac, στο πλευρό του  Ντέιβιντ Ντουκόβνι, των X Files, και να δίνει συμβουλές αγορών  στην κάμερα της εκπομπής. "Μου αρέσει να παραγγέλνω ρούχα από το διαδίκτυο δεν είμαι μεγάλη φαν των αγορών στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς και να θέλω να ψωνίσω από μια μπουτίκ είναι μάλλον αδύνατο λόγω των φωτογράφων!".

Η κάμερα της εκπομπής, απαθανάτισε επίσης, τη λαμπερή άφιξη της γοητευτικής Mrs. Kutcher στο κόκκινο χαλί, μαζί με τον σύζυγό της, Ashton, ενώ η ίδια η Demi τονίζει στην αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Take 20: «Είμαι κι εγώ μια shopping maniac,  ωστόσο στις μέρες μας, ο έλεγχος και η αυτοσυγκράτηση είναι βασικές αρετές. Όταν δείτε κάτι και σας αρέσει, μην το πάρετε αμέσως. Πηγαίνετε σπίτι σας, σκεφτείτε το ξανά και αν όντως σας είναι απαραίτητο, τότε επιστρέψτε στα μαγαζιά και αγοράστε το».

Ακόμα το Τake 20 ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και συνάντησε την Κάθριν Χέιγκλ στην πρεμιέρα της νέας της ταινία «Η ζωή όπως την ξέρουμε» ενώ ο Τζάστιν Λονγκ και η Κριστίνα Ρίτσι εξηγούν on camera πώς είναι η εμπειρία να δανείζουν τις φωνές τους σε δύο χαριτωμένα λυκάκια, στην τρισδιάστατη εντυπωσιακή περιπέτεια “Alpha and Omega”.  Επίσης, θα δούμε μαζί δύο πολύ δυνατά θρίλερ που επανέρχονται στη μεγάλη οθόνη. Το Saw 3D, με 730 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως αλλά και τη Μεταφυσική Δραστηριότητα νο.2, τη συνέχεια του περσινού ανατριχιαστικού θρίλερ, που έρχονται στις οθόνες μας, για να επαναπροσδιορίσουν τον τρόμο.
Τέλος, η πολύ σέξι Κιμ Κατράλ σε μία απολαυστική συνέντευξη, δίνει τις δικές της μοναδικές συμβουλές σε γυναίκες και άντρες. O Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε την εκθαμβωτική πρωταγωνίστρια του Αόρατου Συγγραφέα του Ρομάν Πολάνσκι στη Νέα Υόρκη και τη ρώτησε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την ίδια και τη «σχέση» της με την κινηματογραφική και τηλεοπτική Σαμάνθα του Sex & the City. «Εγώ και η Σαμάνθα έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Είμαστε και οι δύο δυναμικές και μας αρέσουν οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Οι άντρες σήμερα όμως, κάνουν πολλά λάθη. Δεν δίνουν την προσοχή που αξίζει στις γυναίκες και δεν θυσιάζουν χρόνο για να τις καταλάβουν». Όσο για το σεξαπίλ της, η Κιμ απαντά «Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση! Έχω τα δικά μου μυστικά τρικ ομορφιάς. Kάνω πολύ γυμναστική, πίνω άφθονο νερό και έχω πολύ καλά γονίδια!"

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !