Κόβεται ή όχι το σίριαλ του Mega «Γενιά των 592 ευρώ»;

17
Πολλά τα ερωτηματικά για το αν κόβεται ή όχι τελικά το σίριαλ του Mega «Γενιά των 592 ευρώ» . Η αλήθεια είναι πως τελευταία ακούγονταν έντονα η φήμη πως θέλουν να σταματήσουν την προβολή της σειράς γιατί δεν έχει τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού το κανάλι δείχνει ευχαριστημένο με την σταθερή τηλεοπτική πορείας της «Γενιά των 532 ευρώ» και έτσι συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Πηγή: Τηλεκοντρόλ

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιο ακριβως ειναι το νοημα αυτης της αναρτησης. Μονος σας θετετε το ερωτημα και μονος σας το απαντατε? Δεν σκέφτεστε οτι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να δημιουργείτε αρνητικές εντυπώσεις για μια δουλειά που απασχολεί μερικές δεκάδες εργαζόμενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά. Είναι χαλαρή και ευχάριστη να τη βλέπεις και δεν καταλαβαίνω γιατί δεέχεται τέτοια επίθεση από πολλούς. Ok φέρνει λίγο σε bbtheory αλλα κατά τ'άλλα είναι πολύ καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΧΑΖΟΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ 50-50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE ILITHIE 11.28 SKEFTESAI OTI MERIKOI THA XASOUN TI DOULEIA TOUS? AN I MANA SOU ITAN EIKONOLIPTRIA, THA TO ITHELES NA KOPEI AKOMH? GIA MAZEPSTE TA LOGIA SAS LIGO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σειρά είναι μέτρια αλλά για να κοπεί αυτή που κάνει 20% σύνολο και 25% στα νεανικά θα πρέπει να κοπεί το μπιγκ μπράδερ ο αγρότης το exclusive το λες κ το ξερες το πάνω στην ώρα το δεστε τους ο καφές με την ελένη στον άλφα κ στον αντ1 ο φερεντίνος η καγιά η μπουλέ ο σούλης κ το χ φάκτορ που με το ζόρι έπιασε 20%!! Εκτός κ αν το μέγκα θέλει από αυτή τη σειρά 40%? με αυτούς τους ηθοποιούς με αυτό το σενάριο κ με αυτό το μπάτζετ η σειρά τα πάει όντως ικανοποιητικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει μια σταδιακη πτωση απο βδομαδα σε βδομαδα και για πρωτη φορα επεσε κατω απο 20% την περασμενη Πεμπτη. Αντιθετα, οι "Κουκλες" κινουνται επισης σε μετρια επιπεδα αλλα εχουν μεγαλυτερη σταθεροτητα. Αν συνεχισει ετσι πτωτικα η "Γενια" προβλεπεται κοψιμο, αλλα οχι απο τωρα, γυρω στα μεσα της σεζον Φλεβαρη-Μαρτη οπως ειχε γινει με τα "Αγρια Παιδια" (κι αυτοι ειχαν ξεκινησει απο 25% κι επεφταν βδομαδα με τη βδομαδα). Παντως εγω σα νεος ανθρωπος απορω γιατι βαφτισαν τη σειρα νεανικη: Υπαρχει κανενας απο εσας που να ταυτιζεται με αυτες τις καρικατουρες? Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα σαν το mr kai mrs smith που λεγατε οτι δεν κοβεται με τπτ και το καναλι το στηριζει και το ιδιο λεγατε για τον ρουλη .Εχετε ενστικτο .ειναι γνωστο .Στα ποσα επεισοδια κοπηκε ο ρουλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti sxesei exei o roulis me authn thn malakia apo to mega?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o roulhs htan poly xeirotero. afth th sxesh exoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. einai foveri h seira,exei polu gelio.twra an eseis pou kanete sxolia eiste anw twn 40 tote den pianete to humour ths enw an sas arese o roulhs tote apla den exete humour!!!toso apla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nai polu foberh seira pou mono esu exei gemish ta sxolia me thetika, h seira prepei na kopei einai oti xeirotrero gia to mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χειρότερη σειρά του mega δεν την λες κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλή με ωραίο χιούμορ και όχι χυδαίο όπως κάποιες άλλες,το μόνο που μου τη σπάει λίγο είναι ότι έχουν κλέψει από το big bang theory θα μπορούσαν να το αποφύγουν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσωπικα μου αρεσει αν κ το πρωτο επεισοδιο δε μου αρεσε.
    Μια ερωτηση:ξερετε πολλες σειρες ή εκπομπες να κανουν 20-25 καθε βδομαδα???
    Αρα δεν εχει λογο να κοπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mono pou pleon kanei 18raki kai sta neanika koina einai polu konta mazi me ektora kai top chef , epipleon den eipe kaneis oti tha kopei gia ta nouemra lla gia bthema kostous to mega ekane to lathos na bgalei seires twra me thn oikonomikh krish kai na mhn mporei na plhrwsei giati den uparxoun lefta apo diaf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. a gia na sou po san pl kopsimo dn exeis gia to an tha kopei i an oxi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακαρι να μην κοπει, κρίμα να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΤΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 4 ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΜΩΔΙΑ(?)...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ MEGA ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !