Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για το "Lifestyle" και την φετινή σεζόν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
Την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00 στο "Lifestyle" του Alter. Είναι η πρώτη δική της εκπομπή και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό! Η γλυκιά Δέσποινα Καμπούρη μού μιλάει αποκλειστικά στα "Πρόσωπα" για την φετινή τηλεοπτική χρονιά, το προσωπικό της "στοίχημα" στην παρουσίαση του Lifestyle, την απόφαση της να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες στο "Ολα 11" και πολλά ακόμη. Η συζήτηση μας λοιπόν με την Δέσποινα αρχίζει κάπως έτσι...

-Αρχικά Δέσποινα αυτές τις μέρες πώς είσαι;
Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη και όλα πάνε μια χαρά!

- Lifestyle λοιπόν, μια εκπομπή που βλέπουμε πολλά χρόνια στην τηλεόραση αλλά φέτος σε μία νέα ολόφρεσκη έκδοση και διαφοροποιημένη εντελώς από τις υπόλοιπες σεζόν. Θέλω να σε ρωτήσω αρχικά πως έγινε η πρόταση της παρουσίασης από το Alter;
Μια μέρα μες στο καλοκαίρι με πήρε τηλέφωνο η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Σοφία Σιδέρη, και μου το πρότεινε ευθέως. Κάναμε κάποια ραντεβού και έπειτα από δύο εβδομάδες περίπου συμφωνήσαμε να το κάνουμε…

- Φοβήθηκες καθόλου την αποκλειστική παρουσίαση μίας lifestyle εκπομπής; Ότι θα 'σαι δηλαδή μόνη σου στο τιμόνι της παρουσίασης;

Ναι στην αρχή με άγχωσε λίγο το γεγονός αυτό, γιατί καταλαβαίνεις και συ ότι είναι λίγο άχαρο να είσαι μόνος σου μπροστά σε τρεις κάμερες και να πρέπει να μιλάς χωρίς να έχεις έναν άνθρωπο να σου δίνει "πάσες". Είναι εντελώς διαφορετικό το να παρουσιάζεις κάτι μόνος σου, απ' το να υπάρχει και κάποιος άλλος στο πλατό. Στην πορεία όμως άρχισα να το συνηθίζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα πια...


- Ο ανταγωνισμός ήταν ένας παράγοντας που σε άγχωσε επιπλέον;
Κοίταξε, ο ανταγωνισμός θα υπήρχε σε οποιαδήποτε περίπτωση. Πάντα υπάρχουν άλλα προγράμματα που παίζουν απέναντι από σένα σε όποια ζώνη και αν είσαι, σε όποιο κανάλι και σε όποια μέρα και αν παίζεις. Ήξερα λοιπόν ότι αυτό ήταν κάτι δεδομένο και θα έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Οπότε όχι δεν με άγχωσε.

- Προσωπικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που μας έχεις δείξει ως τώρα μέσα από το Όλα και την εφημερίδα και θέλω να μου πεις αν όντως ισχύει αυτό. Αν είσαι δηλαδή 100% η Δέσποινα μες στην εκπομπή.
Είμαι 100% ο εαυτός μου και όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα πιο καλά. Νιώθω σα να 'μαι στο φυσικό μου περιβάλλον! Έχω αρχίσει να γνωρίζω πολύ καλά τα πρόσωπα που δουλεύουν σε αυτή την εκπομπή, ακόμη και τους τεχνικούς, οπότε κάθε φορά που μπαίνω στο πλατό αισθάνομαι πραγματικά σα να 'μαι στο σπίτι μου.

- Είσαι ικανοποιημένη από την εικόνα του φετινού "Lifestyle" μέχρι σήμερα;
Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την εικόνα της εκπομπής και με το παραπάνω θα σου 'λεγα! Έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει με όλη την ομάδα του "Lifestyle" και έχουμε φιλοξενήσει μέχρι τώρα  ιδιαίτερα πρόσωπα που δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Το "Lifestyle" είναι μία εκπομπή που δεν αρνείται σχεδόν κανείς να δώσει συνέντευξη και αυτός είναι ο λόγος νομίζω που τα θέματα μας "ανακυκλώνονται" και σε διάφορες άλλες εκπομπές. Επομένως μόνο ευχαριστημένη μπορώ να είμαι!

- Ως προς τα νούμερα της εκπομπής;
Κοίταξε όλα τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία. Ζητήσαμε από το κανάλι να μας αλλάξει μέρα και ώρα προβολής όμως η απάντηση που μας ήρθε από το υπεύθυνο τμήμα του Alter ήταν πως είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι από εμάς. Το Lifestyle σε καμία περίπτωση δεν είναι ζημιογόνα εκπομπή, αλλά αντιθέτως είναι πολύ κερδοφόρα και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι το φανατικό κοινό που βλέπει την εκπομπή μάς έχει ακολουθήσει και δεν το 'χουμε χάσει.

- Σε προβλημάτισε δηλαδή το Σάββατο ως μέρα προβολής, που ουσιαστικά μεν "γλιτώνει" κάποια μεγάλα προγράμματα των άλλων καναλιών αλλά οπωσδήποτε είναι διαφορετική η προσέγγιση του κοινού μες στο Σαββατοκύριακο.
Ναι με προβλημάτισε πολύ και σίγουρα η Prime Time του Σαββάτου είναι μία πολύ δύσκολη μέρα και μία πολύ ανταγωνιστική ζώνη. Από την στιγμή όμως που αυτό επέλεξε το κανάλι για την εκπομπή μας δεν θα μπορούσα να έχω αντίθετη άποψη. Εφόσον δηλαδή μας είπαν πάρα πολλές φορές ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και μας διαβεβαίωσαν για αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

- Από την πρώτη εκπομπή όμως έχουμε δει και έναν "παρτενέρ" εντός εισαγωγικών βέβαια να είναι  κοντά σου. Ποιανού ιδέα ήταν αλήθεια αυτή;
Αυτή ήταν μία ιδέα της σκηνογράφου και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής. Ο όμορφος αυτός νεαρός λοιπόν, που σε κάθε εκπομπή του αλλάζω όνομα και μία τον λέω Βαγγέλη, μία Άρη, μία Αλέξανδρο κλπ, είναι η συντροφιά μου στο πλατό για να μην είμαι μόνη (γέλια) !

- Μάλιστα... Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τους απέναντι; Γρηγόρη και Νάντια;
Το Σάββατο βράδυ βλέπω αποκλειστικά "Lifestyle" και δεν το αλλάζω ούτε στις διαφημίσεις! Δεν έχω προλάβει ακόμη να δω κάτι άλλο, κάποια στιγμή όμως νομίζω πως θα δω και τις άλλες εκπομπές...

- Ποιός καλεσμένος στην εκπομπή μέχρι και σήμερα σε ξάφνιασε ίσως με κάτι που σου είπε στην συνέντευξη;
Αφοπλιστικός σίγουρα ήταν ο Νίκος Μουρατίδης στην τελευταία συνέντευξη που κάναμε όπου είπε πολλά για τον Γιώργο Θεοφάνους. Πολύ ειλικρινής επίσης σε κάθε της συνέντευξη είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μας έκανε ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή. Στην πορεία όμως θα δούμε και άλλες πολλές συνεντεύξεις που νομίζω ότι θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

- Παράλληλα φυσικά για ακόμη μια χρονιά βρίσκεσαι στο "Ολα 11" με τον Θέμο. Πώς την βλέπεις την εκπομπή φέτος;
Είμαι στο "Ολα" αλλά θα είμαι μόνο στο control, γιατί φέτος έχουμε νέα φρέσκα κορίτσια στην εκπομπή που πρέπει να τα μάθει και να τα αγαπήσει ο κόσμος. Αυτή ήταν εξάλλου η βασική μου δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, πίσω δηλαδή από τις κάμερες, και χαίρομαι πολύ που για ακόμα μια χρονιά συνεργάζομαι με τον Θέμο και τον Βαγγέλη Περρή. Αυτή η επιλογή ήταν κοινή μιας και φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω μία δική μου εκπομπή στην τηλεόραση και μόνο χαρούμενη θα μπορούσα να είμαι για αυτό. Μία εκπομπή μάλιστα που μου άρεσε και παρακολουθούσα χρόνια τώρα!  

- Σου έλειψε που δεν ήσουν στις audition του X-Factor με τον Γιώργο Λιανό;
Το X-Factor είναι ένα μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής, πέρασα υπέροχα, με τον Γιώργο είμαστε πολύ καλά φιλαράκια, με την επιτροπή περνάγαμε τέλεια και ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό που συνέβαινε. Ζούσαμε από πολύ κοντά δηλαδή την εξέλιξη όλων αυτών των παιδιών και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι μία πολύ ωραία και γλυκιά ανάμνηση...

- Πως το είδες φέτος το show;
Το ίδιο δυναμικό και ενδιαφέρον όπως τις υπόλοιπες χρονιές. Ο Σάκης είναι εξαιρετικός και φέτος ακόμα καλύτερος παρουσιαστής, η κριτική επιτροπή είναι όπως την έχουμε μάθει -με τα πιπεράτα σχόλια και τις καυστικές απόψεις της- και νομίζω ότι όλα σχηματίζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

- Τώρα επειδή ξέρω ότι δεν σου αρέσει να κρίνεις ή να κατακρίνεις δημοσίως κάποια πρόσωπα και χωρίς να θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, θα ήθελα απλά να μου πεις την γνώμη σου για κάποια concept και κάποιους παρουσιαστές ως τηλεθεάτρια και ως ένα άτομο που ξέρει αρκετά καλά την τηλεόραση.

Ωραία σ' ακούω, πες μου...

- Γενικότερα έχεις παρακολουθήσει τις νέες σειρές και εκπομπές;
Έχω παρακολουθήσει σχεδόν τα πάντα εκτός από τα προγράμματα που παίζουν απέναντι από το Lifestyle το Σάββατο.



- Πώς σου φαίνεται αρχικά το Master Chef με την Ευγενία Μανωλίδου;

Το έχω δει, μου αρέσει και το βρίσκω πολύ ευχάριστο. Με κρατάει σε εγρήγορση, μου αρέσει πάρα πολύ η σύνθεση της κριτικής επιτροπής και μου αρέσει πάρα πολύ η Ευγενία. Η Ευγενία μέχρι στιγμής μου αρέσει σε ότι έχει κάνει στην Tv και νομίζω ότι δεν είναι τυχαία η επιτυχία όλων των projects που συμμετείχε.

- Το "Νησί" το έχεις παρακολουθήσει;
Εννοείται, δεν το χάνω ποτέ και ανήκω και γω στο 65% που το παρακολουθεί φανατικά κάθε Δευτέρα βράδυ! Τα γυρίσματα είναι κινηματογραφικά, οι ερμηνείες είναι όλες εξαιρετικές και με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα το ύφος των παιδιών που παίζουν σαν επαγγελματίες μεγάλοι ηθοποιοί.

- Τα πρωινά τι προτιμάς να βλέπεις;
Τα βλέπω όλα γιατί έχει να κάνει με την δουλειά μου και όπως καταλαβαίνεις θέλω να έχω άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει. Κάνω πάρα πολύ γρήγορο ζάπινγκ και θέλω να ξέρω ακριβώς τι παίζει και στις τρεις εκπομπές. Ίσως να έχω σταθεί λιγάκι παραπάνω στον Γ.Λιάγκα και στη Φ.Σκορδά, επειδή είναι η πρώτη τους χρονιά για να τους μάθω περισσότερο.


- Ο Λάκης Λαζόπουλος με το "Αλ Τσαντίρι" σου φαίνεται κάπως "κουρασμένος" φέτος όπως λένε μερικοί;
Όταν βρίσκομαι στο σπίτι εκείνη την ώρα πάντα τον παρακολουθώ! Δεν μου φαίνεται καθόλου κουρασμένος, δεν έχει χάσει καθόλου την ενέργεια του και είναι ο ίδιος Λάκης που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια.

- Θυμάμαι στην προηγούμενη συνέντευξη που είχαμε κάνει ότι σου άρεσαν οι "Ράδιο Αρβύλα", εξακολουθείς να τους παρακολουθείς και φέτος;
Ναι βέβαια, σχεδόν πάντα όταν μπορώ τους βλέπω. Μ' αρέσει πάρα πολύ ο Αντώνης Κανάκης και τον εκτιμώ ιδιαιτέρως όχι μόνο ως παρουσιαστή αλλά, επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά, και ως άνθρωπο. Μου αρέσει το ότι δεν κάνει εκπτώσεις, είναι σταθερός στις απόψεις του και πάντα πιάνει τον παλμό της επικαιρότητας.

- Το "Just the two of us" το έχεις δει να υποθέσω, πώς το βρίσκεις;
Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γιώργος Καπουτζίδης, γελάω πολύ με τα αστεία του και νομίζω ότι του πάει πολύ αυτή η εκπομπή. Γενικώς ότι έχει να κάνει με χορό, τραγούδι και τέτοιου είδους "υγιή" ανταγωνισμό που έχει μόνο καλό σκοπό, μου αρέσει πολύ και το παρακολουθώ.

- Ωραία, αλλάζοντας τώρα θέμα θέλω να μου πεις πώς θα μου περιέγραφες την Δέσποινα σαν προσωπικότητα;
Δεν μ' αρέσει να περιαυτολογώ, αλήθεια στο λέω Αλέξανδρε. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που μου ζητάς και δεν μπορώ να το κάνω.

- Είσαι άνθρωπος που ρισκάρεις γενικά στην ζωή σου;
Είμαι άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις βάσει ενστίκτου πολλές φορές. Κάνω πάντα αυτό που πραγματικά νιώθω και αυτό που μου λέει η καρδιά μου χωρίς να καταπιέζομαι.

- Και βγαίνουν οι επιλογές σου σωστές;
Όχι πάντα, έχω κάνει και αρκετά λάθη. Ευτυχώς αυτά δεν ήταν τόσο σοβαρά, ώστε να μου κοστίσουν πολύ και να νιώσω φοβερά άσχημα ή να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση.

- Ποιοί είναι οι φόβοι σου; Τι φοβάσαι;
Λοιπόν έχω πάρα πολλές φοβίες (γέλια) ! Καταρχήν φοβάμαι σίγουρα μην χάσω κάποιο πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, έπειτα φοβάμαι τρομερά τις κατσαρίδες -τις τρέμω για την ακρίβεια!-, τον οδοντίατρο, την εφορία και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα...

- Ωραία, ενδιαφέρον.. Θέλω να σ' ευχαριστήσω πολύ για την συζήτηση που είχαμε Δέσποινα και καλή συνέχεια να έχεις στο Lifestyle..
Να 'σαι καλά Αλέξανδρε και γω σ' ευχαριστώ πολύ..

Κάπου εδώ λοιπόν τα σημερινά "Πρόσωπα" έφτασαν στο τέλος τους ελπίζοντας προφανώς να σας άρεσαν. Ραντεβού ξανά την ερχόμενη Δευτέρα στις 17:50 εδώ στο Tvnea με ένα καινούργιο πρόσωπο από τον τηλεοπτικό χώρο! Καλό βράδυ!

Αλέξανδρος Κούρτης
"Πρόσωπα 22/11"

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !