Αλέξης Ζαφειράκης:Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς.

1
Σε κάθε live του «X-factor» ένας διαγωνιζόμενος αποχωρεί. Έτσι, στο προηγούμενο live αποχώρησε ο Αλέξης Ζαφειράκης, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή είχε ακούσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να τον θέσει προς αποχώρηση με το συγκρότημα «Burning Sticks» με αποτέλεσμα το όνειρο του Αλέξη να σταματήσει νωρίς.
Διβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ:
- Ήταν έκπληξη για σένα η αποχώρησή σου;

«Ήταν μεγάλη έκπληξη. Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν στην ουσία μπορούν να υπάρχουν εκπλήξεις με την έννοια πως είναι ότι ψηφίζει ο κόσμος. Δεν υπάρχει έκπληξη»
- Νιώθεις αδικημένος από την επιτροπή;
«Όχι, δεν νιώθω αδικημένος. Απλώς μερικές φορές περίμενα η κριτική να μας βλέπει κάπως πιο συγκεκριμένα σε κάποια πράγματα. Δηλαδή δεν άκουσα να πει κάτι για το συναίσθημα που έβγαζα»
- Βρέθηκες προτεινόμενος με τους «Burning Sticks
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν με τους «Burning Sticks» γιατί είναι ένα εκπληκτικό συγκρότημα, είναι εκπληκτικά παιδιά και τους αγαπάω. Όταν είδα ότι ήμουν μ’ αυτούς, κατάλαβα ότι θα φύγω, γιατί έφυγα από ένα συγκρότημα το οποίο είναι πολύ άξιο και αξίζει να μείνει στο «X-factor» και στην μουσική σκηνή της Ελλάδας»
Σχόλιο: Γιατί δεν περίμενες να φύγεις τόσο νωρίς; Έχεις καμία φωνάρα και δεν το καταλάβαμε;Μια εμφάνιση δεν κάνει την διάφορα...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. prosexe file pws milas gia ton alexako....iparxoun polloi xeiroteroi opws i kirki pou pali kala efyge....k o grigoris pou ta skotwnei ta tragoudia k einai akoma mesa gi'auto mazepsou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !