Δέσποινα Καμπούρη:Την εποχή που ήρθαμε με τον Γιώργο Λιανό στην πρωινή ζώνη ήταν δύσκολα τα πράγματα

0
Στην εκπομπή «10 με 1 Mαζί» βρέθηκε η Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για την εποχή που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» αλλά και για το πώς είναι μέσα σε μία σχέση.
Για την εκπομπή της: «Δεν ζούμε στον κόσμο μας, ότι ζει ο τηλεθεατής το ζούμε και εμείς. Στην εκπομπή είμαι ελεύθερη, λέω ό,τι σκέφτομαι, δεν προετοιμάζομαι από πριν. Θα με έπνιγε να μην μπορώ να πω αυτά που θέλω στην εκπομπή μου».
Για την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ»: «Την εποχή που ήρθαμε με τον Γιώργο Λιανό στην πρωινή ζώνη ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, ήταν μεγάλο σχολείο. Ήταν ένα ζωντανό πρόγραμμα τριών ωρών. Ήμουν πολύ αθώα, δεν ήξερα τι είναι όλο αυτό που γινόταν».
Για την προσωπική της ζωή: «Όταν είμαι ερωτευμένη δεν βλέπω τίποτα άλλο γύρω μου, είμαι σαν τυφλή. Φεύγω από τη σχέση όταν μου περνάει ο έρωτας. Νομίζω πως τους μυρίζομαι τους ανθρώπους. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον ο οποίος θα γινόταν βίαιος απέναντι μου. Είναι πολύ άσχημο και θλιβερό. Δεν έχω βιώσει ποτέ βία στη σχέση μου και δεν θέλω να μπω στην ψυχολογία τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !