Δεν μπαίνουν νέες παίκτριες στο ΝΤΜ

media plus
0

Μόνο φήμη ήταν τελικά η εισαγωγή νέων κοριτσιών στο ΝΤΜ 2 αφού σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του TV NEA μέσα απο τον Αντ1 μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και ούτε προβλέπεται προς το παρόν. Και λέμε μέχρι στιγμής γιατί η ίδια η Βίκυ Καγιά μέσα απο το προφιλ της στο Facebook που ενημερώνει καθημερινά τους θαυμαστές της, το show βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα στο 12 επεισόδιο με 7 παίκτριες να έχουν απομείνει. Να θυμήσουμε οτι στον περσινό πρώτο κύκλο η Μαρία που μπήκε κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού μετά την οικιοθελή αποχώρηση της Νίνας, μπήκε στο 5ο επεισόδιο και όχι λίγο πριν την τελική 5αδα. Εξάλλου θα ήταν άδικο και για τα ίδια τα κορίτσια που έχουν φτάσει σχεδόν στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού και θεωρούνται οι καλύτερες, να μπουν ξαφνικά όχι μία αλλά δύο νέες παίκτριες όπως ακούγεται απο μη διασταυρωμένες πηγές, και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Στο σημερινό 5ο επεισόδιο τα 17 κορίτσια θα φωτογραφηθούν σε consept που είχε κάνει και η Βίκυ Καγιά στο παρελθόν δηλαδή να είναι περιτριγυρισμένα μόνο με μπαλόνια χωρίς ίχνος υφάσματος πάνω τους! Κάποιες θα δυσκολευτούν πόλύ στην πρώτη τους γυμνή φωτογράφηση!
Ένα ιδιαίτερο ταξίδι περιμένει τα κορίτσια με κυβερνήτη ... τον Χριστόφορο Κοτέντο ο οποίος θα τα περάσει απο κανονικό σκάνερ και θα επιστρέψουν στο σπίτι με τα μισά ρούχα!
Δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις θα φέρουν τα πάνω κάτω στο show. Η Κέλλυ και η πολλά υποσχόμενη Αλίκη εγκαταλείπουν το όνειρο τους για προσωπικούς λόγους. Στο συμβούλιο των κριτών ένα κορίτσι δεν θα τους πείσει οτι "κάνει" για μοντέλο και θα φύγει χωρίς φωτογραφία στα χέρια.
Πολλά ευτράπελα στο αποψινό επεισόδιο στις 21.00 στον Αντ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !