Σπύρος Χαριτάτος:Ποτέ δεν θριαμβολόγησα για τα νούμερα όταν έλεγαν πως ήμουν πρώτος

12
Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε ο Σπύρος Χαριτάτος και μίλησε για όλους και για όλα.
*«Χτίζουμε, γουστάρουμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι, μέσα στην πρόκληση, και αν μας βγει μας βγήκε. Φέτος έχουμε πολύ καλούς αντιπάλους, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη» (..) Αναλαμβάνοντας αυτή την ζώνη κατάλαβα που απευθύνομαι. Και σκέφτηκα πως μπορώ να βγάλω όμορφα πράγματα από μέσα μου. Χαίρομαι που στον δρόμο με χαιρετάνε όλες οι ηλικίες, από την νεαρή σούπερ γκόμενα μέχρι την μεγάλη κυρία με τον σύζυγο της».
*«Ποτέ δεν θριαμβολόγησα για τα νούμερα όταν έλεγαν πως ήμουν πρώτος έτσι δεν θα κλάψω αν δεν έχω καλά νούμερα- τα κοιτάω τα νούμερα αλλά για να διορθώνουμε κάποιες στήλες της εκπομπής που ίσως δεν πάνε καλά».
* «Στην υπόθεση με την Σκορδά έκανα χιούμορ. Βεβαίως πάντα όταν πεις κάτι θα κριθείς είτε σκληρά είτε λιγότερο σκληρά. Πάντα προχωράμε και μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Μέσα από αυτή την ιστορία μέτρησα πολλούς φίλους και περισσότερους εχθρούς».
* «Όταν έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος σε ανέχεται όπως είσαι και με τον οποίο έχεις μοιραστεί πολύ δύσκολες φάσεις της ζωής σου όπως  σοβαρές αρρώστιες ή και μεγάλες χαρές, είναι πολύ άσχημο και γελοίο να πεις πως με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχεις καλές σχέσεις».
* «Έχουμε αρρωστημένη συμπάθεια με τις μελαχρινές σ αυτή την εκπομπή. Τώρα αν κάποια από αυτές τις κυρίες που λένε αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών της μπορεί και να το σκεφτούμε. Το budget όμως έχει κλείσει, μην έχει απαιτήσεις».
Σχόλιο:Σπυράκο μην μασάς...μερικοί..(ονόματα δεν λέμε, κανάλια και ένθετα δεν θα θίξουμε) προσπαθούν να δείξουν κάτι το οποίο δεν είσαι...(κολοπαιδι). Παλια τους τέχνη κόσκινο.. το ίδιο έκαναν και με τον Γρήγορη..

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ela tora tvnea..min mou peis oti den eides mia eparsi kai ston grigori kai sto haritato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tipota den einai tyxaio swsta?
    leogontas pws exei adinamia stis melaxroines, to 'kalo paidi' rixnei emesa ti kalostimei sponta tou sta peri 'eisodou' tis Kagia... profanws de ton en8ousiazei ka8olou i idea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tvnea αφου δε σου αρεσει αυτο που κανουν στο Χαριτατο (και θα συμφωνησω γιατι ετσι ηταν και περσι οταν τον αποθεωναν) γιατι κανεις και εσυ το ιδιο για καποιους αλλους? Μηπως επειδη δεν τους γνωριζεις προσωπικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω κανω κριτικη σε τηλεοπτικα προιοντα.. Μερικοι ομως κάνουν κριτικη γιατι εχουν σκοπο...Νομιζω πως μπορεις να καταλαβεις τι θέλω να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαμβαινω τι λες αλλα δεν μπορεις να μιλας για κακοπροαιρετη κριτικη στο Χαριτατο (που ξαναλεω εχεις δικαιο) και να μην εβλεπες το τι γινοταν Μενεγακη σε κατι μαλιστα και συμμετειχατε και εσεις! Εγω απο περσι ελεγαν οτι ολοι εγλειφαν περσι το διδυμο του Αντ1 γιατι ειχαν καποιο συμφερον και το ιδιο κανουν φετος με το διδυμο στο Μεγα. Για αυτο και εχω σιχαθει να ακουω ανθρωπους να αλλαζουν αποψη καθε εβδομαδα και με μοναδικο κριτηριο τα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε η Μενεγακη τα ηθελε και τα ακουσε.. σε πολλα θεματα... και εμεις ποτε δεν προσβαλαμε απλα αναφεραμε τα γεγονοτα και καναμε μικρα σχολιακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BLEPONTAS TON XARITATO EKTIMISA TON GRIGORH TOYLAXISTON O GRHGORHS KAKO LOGO DEN ELEGE GIA KANENA OYTE TA GLOIWDH ASTEIA TOY EKANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ax, mou aresei polu san antras o Xaritatos! Ton thelw twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tvnea αν εκανε λαθη η Μενεγακη οπως λες να της τα λεγανε τοτε. Αντιθετα ολες οι εκπομπες και ολα τα περιοδικα την εκμεταλλευονταν τοτε γιατι ειχε τον κοσμο με το μερος της και δε θα τους βολευε να της πανε κοντρα. Και ερχονται μετα απο 10 χρονια να της πουν οτι πουλουσε τη ζωη της για τα νουμερα? Και δε σκεφτονται οτι η ΕΛενη πριν μεινει εγγυος μετρουσε ηδη 7 χρονια πρωτιας στον Πρωινο Καφε! Αν βλεπατε τις εκπομπες της δε θα ειχατε αυτη τη γνωμη. Εκτος αν την κατηγορειτε που εδω και 3-4 χρονια οι παπαρατσι δεν την εχουν αφησει σε ησυχια και ειναι καθε μερα εξωφυλλο (για τα οποια δεν πληρωνεται)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TV NEA H MENEGAKH POTE DEN EKANE KAKO SE KANENAN OYTE/KANNIBALISE OYTE POYLHSE ME INTRIGKES KAI SYKOFANTIES TOYS ANTIPALOYS THS PROS OFELOS THS GIA DIKH THS THN AGAPH TOY KOSMOY THN KERDISE OTAN STA 25 ANELABE TON KAFE ME TO NAZI THS THN JENOIASIA THS NEOTHTOS KAI THN AFELEIA THS MESA APO TIS EJYPNES APORIES THS/ TO ATOY THS HTAN TA GELIA KAI OI SPRWJIES STOYS KALESMENOYS ETSI THN AGAPHSAME THN ELENH / META APO XRONIA PANTREYTHKE KAI SAN ERGAZOMENH EMEINE EGKYOS KAI EIXE AYTO TO DIKAIWMA /POTE AKOMA KAI OTAN XWRIS LOGO JESPASE O POLEMOS ENANTION THS DEN PROSBALE KANENAN OLA TA ALLA EINAI KOYRAFEJALA /THN ELENH H8ELAN KAI 8ELOYN NA THN APOKA8HLVSOYN GIA NA MPORESOYN NA THN NIKHSOYN /H DYNAMH THS HTAN H AGAPH TOY KOSMOY /EKEI KTYPHSAN /ALLA EMEIS THN AGAPAME GIATI PANTA MAS SEBASTHKE SAN THLE8EATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TVΝΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑ 25 ΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ /ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ /ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ /ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ /ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ /ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΝΣΕΠΤ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ /Η ΕΛΕΝΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ / ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΤΥΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ /ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !