Δημόσια προσευχή μουσουλμάνων με αποδοκιμασίες

Χρηστος Γ
3

Περισσότεροι απο 13 χιλιάδες μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν σε 12 διαφορετικά σημεία της Αττικής.Η προσευχή ξεκίνησε στις 7.40 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 11.00 π.μ.
Σύμφωνα με την αστυνομία,μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Αττικής,όπου κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν αυγά και μικροαντικείμενα.

Δείτε το video...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. eimai ellhnida kai ntrepomai gia tous ellhnes pou petousan avga kai kanan vlakies, evxomai h kakia tous na gyrisei piso se aftous NTROPI KAI AISXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταδικάζω και εγώ τα αυγά και τα λοιπά και ως Χριστιανός Ορθόδοξος σέβομαι τα πιστείω του πλησίον μου αλλά έχω μια απορία. Τι θα γινόταν αν μια αντίστοιχη ομάδα Χριστιανών Ορθόδοξων προσπαθούσαν να προσευχηθούν σε εναν αντίστοιχο δημόσιο χώρο στο Ισλάμ?
    Πολύ χειρότερα!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω την εντύπωση πως όλα αυτά γίνονται για τις εντυπώσεις και για να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους,τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή πως κάλυπταν την ανάγκη τους για προσευχή; αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ακόμα και τζαμί να χτιστή για να χωρέσουν όλοι αυτοί θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη και όχι μόνο (εννοείται πως δεν συμφωνώ με τα αυγά και τα γιαούρτια που πέταγαν αλλά και πάλι λέω πως όλο αυτό γίνεται για λόγους εντυπώσεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !