Στέλιος Μάινας:Ο κόσμος ρουφάει την πρώτη ελπίδα που του δίνεις

5
«Η ζωή μας εδώ δεν έχει κάτι το συγκλονιστικό, αλλά, επειδή είχα συνηθίσει στην Αθήνα, η ζωή στη φύση δημιουργεί αμέσως άλλη ποιότητα ζωής» εξήγησε σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα ο Στέλιος Μάινας, που εδώ και αρκετούς μήνες μένει στην Κρήτη για τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης σειράς «Το Νησί».
«Το πρώτο επεισόδιο ήθελα να το δω μόνος μου γιατί είχα αγωνία» είπε αργότερα ο 53χρονος ηθοποιός. «Δεν βλέπω υλικό όταν γίνεται το γύρισμα, οπότε έχω μεγάλη αγωνία. Πάντως, μετά το δεύτερο επεισόδιο, που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, μου αρέσει να έχω και φίλους μου μαζί να το βλέπουμε». Όσο για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης: «Είναι ασύλληπτη, επιστημονικής φαντασίας, η ανταπόκριση του κόσμου....
Αλλά αυτό κάτι σημαίνει. Ότι ο κόσμος μπούχτισε, δεν αντέχει άλλο και μόλις δει την ποιότητα φωνάζει, αδημονεί να την εισπράξει. Ο κόσμος γενικότερα ζητά μια ελπίδα στη ζωή του. Μετά από αυτά τα οικονομικά μέτρα και όλη αυτή την πίεση, την πρώτη ελπίδα που του δίνεις, τη ρουφάει».
«Τα καλά τα πράγματα πρέπει να τα προστατεύεις γιατί όλοι θέλουν να πάρουν ένα κομματάκι αυτής της επιτυχίας», ο Στέλιος Μάινας παραδέχτηκε: «Είμαι τυχερός το ομολογώ».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. krima pou epese to nisi....:(elpizw se 60aria tin alli deutera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw nomizw pws tha exei kai allh ptwsh stadiaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auto sinevei mallon epidi kapoioi nomizan pws den 8a metado8ei logo sinenteu3is samara!min 3exnate iparxoun tile8eates tou nisiou pou anoigoun tin tileorasi mono gia programmata opote min mou peite oti 8a mporouse na xoun enimerw8ei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το νησί λογικά εκεί θα κάτσει, στο 40-50. Μπορεί να φαίνεται σημαντική η πτώση σε σχέση με την πρώτη βδομάδα, αλλά ουσιαστικά πάλι μιλάμε για υπερεπιτυχία επιπέδου Παρά Πέντε, και μάλιστα με δραματική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει πάρα πολύ το Νησί, αλλά με κούρασε αυτη η υπερπροβολή του θέματος. Ειδικά τα μεσημεριανα ό,τι έχουν βρει σχετικό με λεπρό και Σπιναλόγκα το έχουν στην ημερήσια διάταξη. Αν τους ρωτούσες 3 μήνες πριν τι είναι και πού είναι η Σπιναλόγκα θα ήξεραν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !