Λεωνίδας Καλφαγιάννης:Είμαι παραδοσιακός άντρας

7
Η ωραία σας εμφάνιση πιστεύετε ότι σας έχει βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία σας ή το αντίθετο;
«Η γνωστή απάντηση “με έχει βοηθήσει βεβαίως αλλά δεν αρκεί μόνον αυτό”, κοινότοπη, αλλά ισχύει 100%.Αλίμονο αν μέναμε σε όσα μας προίκισε η φύση μέχρι να πεθάνουμε. Θα είχαμε πρώτα πεθάνει από πλήξη. Βοηθάει πολύ ,αλλά πιο σημαντική όμως είναι η σκέψη, η στάση, η δράση, η δυναμική στον τρόπο που ζεις και δουλεύεις».
Φλερτάρετε;
«Φλερτάρω και όταν δεν φλερτάρω».
Ποιος τύπος γυναίκας σας ελκύει;
«Αυτή που είναι όμορφη, χωρίς απαραίτητα και να ‘ναι, που είναι γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική, «φωτεινή» όταν στενοχωριέται και θλιμμένη όταν γελά. Αυτή που έχει μαγκιά και καλοσύνη. Θέλω πολλά;»
Θα λέγατε πως είστε παραδοσιακός άντρας;
«Είμαι παραδοσιακός υπό την έννοια ότι αν πω κάτι θα γίνει! Κρατάω το λόγο μου, είμαι τίμιος απέναντί της, δεν την κοροϊδεύω, αλλά αντίθετα τη σέβομαι κα την προστατεύω. Είμαι αρσενικό στη βάση του ότι αναγνωρίζω τα όρια της συντρόφου μου ως θηλυκού. Αν θέλει μια γυναίκα να είμαι δίπλα της, θα είμαι ,αν δεν θέλει, θα τη βοηθήσω να φύγει. Δεν θέλω παραπάνω χώρο απ’ όσο μου αναλογεί, ούτε κομμάτια της ζωής της για να επιβεβαιώσω τον ανδρικό μου εγωισμό. Ένας άνδρας πρέπει να είναι γενναίος. Και γενναίος είναι αυτός που δίνει πάντα όσο πρέπει. Ούτε παραπάνω, γιατί έτσι το χαλάς, ούτε λιγότερο, γιατί τότε δεν φτιάχνεις τίποτα»....

Είστε από τους άνδρες που θέλουν οι γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα;
«Είμαι από τους άνδρες που δεν τους νοιάζει ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα .Γιατί ξέρω ότι θα κάνω το τελευταίο. Το αφήνω στη μοίρα το πώς θα ξεκινήσει. Η στιγμή το αποφασίζει».
Πώς είστε στη προσωπική σας ζωή;

«Είμαι καλά και περνάω όμορφα».
Είστε πιστός στις σχέσεις σας;
«Είμαι πιστός μέχρι αποδείξεως του εναντίου!».
Τα θεατρικά σου σχέδια;
«Θα είμαι μαζί με τη Μαρία Σκούντζου η οποία υπήρξε και καθηγήτριά μου στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από τις αρχές Ιανουαρίου, στην «Τεχνόπολη» , στο Γκάζι με το έργο «Η γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο», το οποίο έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Χάρης Ρώμας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο. Μαζί μας ακόμη θα είναι και άλλα δύο νέα παιδιά, η Μαρία Παπαφωτίου και ο Στέφανος Λώλος».
Πηγή: HELLO

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !