Σπύρος και Γιώργος: "Δεν είμαστε τσακωμένοι"

0

Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα περί κρίσης στις σχέσεις του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου πληθαίνουν και συνδέουν την γκρίνια που υπάρχει μεταξύ τους με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.


Το δίδυμο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 απάντησε μέσα από την εκπομπή του σε αυτά τα δημοσιεύματα, διαψεύδοντας τις φήμες. Ο Σπύρος Χαριτάτος, όταν άρχισε η εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά: "Μη με ρωτάτε άλλο γιατί δεν έχω τον Καραμέρο συνέχεια μαζί μου. Μπορώ να πηγαίνω στην τουαλέτα τουλάχιστον μόνος μου; Δεν είμαστε τσακωμένοι".

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκαν κι όταν μιλούσαν με τη σημερινή τους καλεσμένη, Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία τους ρώτησε αν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους: "Εσείς πώς μας βλέπεις. Μας βλέπεις τσακωμένους; Είναι δυνατόν να κάνω εγώ παρέα με αυτόν τον άνθρωπο; Επειδή είμαστε δυόμισι χρόνια κάθε μέρα μαζί; Επειδή πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο; Βγαίνουμε μαζί με τα παιδιά μου βόλτα; Τρώμε οικογενειακώς; Είμαστε τσακωμένοι», είπε σε ειρωνικό ύφος ο Γιώργος Καραμέρος, και συνέχισε: "Ένας το ξεκίνησε και η αναπαραγωγή συνεχίστηκε". Η Χριστίνα Λαμπίρη συμπλήρωσε για το θέμα: "Το ότι δεν βγαίνουμε έξω για φαγητό με κάποιον, δεν σημαίνει ότι είμαι τσακωμένος με κάποιον. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να κάνει παρέα με τον οποιοδήποτε".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !