Παναγιώτης Πετράκης:Βλέπω το σόου σαν παιδικό αποκριάτικο πάρτι

1
Χείμαρρος" ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη! Ο τηλεοπτικός Λουκάς από «Τα μυστικά της Εδέμ» μίλησε για όλα: το «Just the two of us», την Ελένη Φουρέιρα και την κριτική που έχει δεχθεί από την επιτροπή του σόου ενώ δήλωσε ερωτευμένος χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητα της «τυχερής»! Ο γοητευτικός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως παρά το πάθος που βγάζει στη σκηνή, δεν αντιμετωπίζει το σόου σαν διαγωνισμό αλλά σαν παιχνίδι που πρέπει κανείς να ευχαριστηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που –όπως τόνισε ο ίδιος- δεν το έχουν απασχολήσει οι καταγγελίες για στημένο παιχνίδι: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να το ψάξω καν γιατί δε θεωρώ το σόου διαγωνισμό, το θεωρώ παιχνίδι. Όταν είναι να φύγω θα φύγω με το καλό, μέχρι τότε θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».
Ο Παναγιώτης Πετράκης, άνετος και χαμογελαστός, τόνισε στη Χριστίνα Λαμπίρη ότι δεν πτοείται ούτε από την σκληρή κριτική της επιτροπής –και δη της Αθηναΐδας Νέγκα- για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις καθώς η αντιμετώπιση του σε αυτό το κομμάτι είναι σαν σε παιδικό αποκριάτικο πάρτι: «Δε με ενόχλησε καθόλου η κριτική» τόνισε ο νεαρός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως: «Δέχομαι την κριτική και δε με ενοχλεί....
Ίσα ίσα την επεξεργάζομαι για να δω που στέκει και που όχι. Εξάλλου αντιμετωπίζω στο συγκεκριμένο τομέα το «Just the two of us» σαν ένα παιδικό αποκριάτικο πάρτι». Ερωτώμενος για το περίφημο συμβάν με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη και το ξέσπασμά της με δάκρυα μπροστά στην επιτροπή, ο ταλάντούχος ηθοποιός τόνισε ότι έχει μεγαλοποιηθεί η συγκεκριμένη ιστορία: «Η Μαριάννα Βρέθηκε σε στιγμή ευαίσθητη, ήταν πολύ κουρασμένη και με την όλη πίεση υπήρξε αυτή η στιγμή έκρηξης Αυτό και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει μένος μεταξύ της Μαριάννας και της επιτροπής, πολύ περισσότερο με την Αθηναΐδα».
Και αφού ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε «με το νι και με το σίγμα» για τα επαγγελματικά του ήρθε και η στιγμή της κρίσιμης ερώτησης για τα προσωπικά… Εκεί αν και ελαφρώς κρυψίνους αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός εξομολογήθηκε όχι μόνο ότι είναι ερωτευμένος και ότι η κοπέλα είναι από το χώρο του, αλλά και το πρώτο γράμμα της «τυχερής»: «Είμαι καλά αυτή την περίοδο, πολύ καλά» τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Πετράκης για να συμπληρώσει λίγο μετά πως «την αγαπημένη την ξέρετε αλλά δε θα σας πω περισσότερα. Απλά ότι είναι “του χώρου” και το πρώτο της γράμμα αρχίζει από "Ε"». Και εκεί που όλο το πάνελ αναφώνησε «η Ελένη Φουρέιρα!» με τη χαρά ενός που «ξετυλίγει το κουβάρι» κάποιου φοβερού μυστικού, ο γοητευτικός ηθοποιός έσπευσε να διευκρινίσει αφενός ότι με την Φουρέιρα έχουν μια εξαιρετική επαγγελματική σχέση και αφετέρου ότι δεν είπε αν είναι το πρώτο γράμμα του ονόματος ή του επωνύμου της κοπέλας…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !