Ρέππας- Παπαθανασίου για τη συνεργασία τους, τη σχέση τους με τους ηθοποιούς αλλά και τις οικονομικές απολαβές τους.

0
Στην εκπομπή «Πρωινό Mou» βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου και μίλησαν για τη συνεργασία τους, τη σχέση τους με τους ηθοποιούς αλλά και τις οικονομικές απολαβές τους.
Ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε τη δική του απάντηση για τα σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την αρνητική στάση του συγραφικού διδύμου απέναντι στη δημοσιότητα: «Ακούγεται πως αποφεύγουμε τα ΜΜΕ αλλά δεν ισχύει αυτό, νομίζω πως ειδικά εμείς οι δύο είμαστε πολύ εύκολοι. Ούτε σνομπάρουμε τη δημοσιότητα ούτε κάτι άλλο».
Η συνεργασία τους ξεκίνησε από το σίριαλ «Τρεις Χάριτες» και από τότε είναι αχώριστοι: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια δουλειά. Οι "Τρεις Χάριτες» ήταν η ταυτότητά μας, είναι σαν να μιλάς για την οικογένειά σου, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο έργο. Πλέον, με τον Μιχάλη συνεργαζόμαστε 24 χρόνια. Στην αρχή μού φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο να γράψω όταν ήμουν με κάποιον άλλον στο δωμάτιο. Πλέον όταν είμαι μόνος μου νιώθω περίεργα», εξηγεί ο Θανάσης Παπαθανασίου.
Και οι δύο συμφώνησαν όμως πως η αγάπη τους για το θέατρο δεν είναι τυχαία: «Για μας είναι πολύ πιο εύκολο να γράψουμε μία θεατρική παράσταση γιατί έχει μία αυτοτέλεια, ενώ όταν γράφεις ένα σίριαλ έχεις ένα βουνό επεισοδίων πίσω σου και ένα βουνό επεισοδίων μπροστά σου»....

Μέσα σε τόσα χρόνια συνεργασίας φυσικά οι κόντρες δεν θα μπορούσαν να λείπουν: «Την περίοδο του "Δις Εξαμαρτείν" είχαμε τσακωθεί εξαιτίας της δυσκολίας που έχει η τηλεόραση και είχαμε φτάσει σ’ ένα σημείο που λέγαμε ότι δεν θα ξανασυνεργαστούμε. Το κλίμα της τηλεόρασης είναι πολύ φορτισμένο» εξήγησε ο Μιχάλης Ρέππας και συνέχισε προσπαθώντας να εξηγήσει τη σχέση τους με τους ηθοποιούς: «Οι ηθοποιοί είναι η οικογένειά μας. Μπορεί να μην παίζουμε στο θέατρο αλλά πηγαίνουμε και βλέπουμε αραιά και πού τις παραστάσεις μας και έπειτα περιμένουμε να τελειώσουν για να πάμε όλοι μαζί για φαγητό. Σπάνια όμως πάμε να παρακολουθήσουμε τις παραστάσεις μας, και νέοι ηθοποιοί, οι οποίοι δεν μας ξέρουν, αναρωτιούνται τι έχει γίνει, αν έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί τους».
Δεν θα μπορούσαν όμως να μη σχολιάσουν και την κριτική που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος σε διάφορους ηθοποιούς: «Δεν ξέρω αν έχουν όλοι δίκιο ή άδικο που θίγονται από τη σάτιρα του Λαζόπουλου. Μου φαίνεται περίεργο βεβαίως αυτό που κάνει. Δεν θα έκανα τη δουλειά μου και έπειτα να κάθομαι να ασκώ κριτική. Εμένα με βρίσκει αντίθετο όλο αυτό που κάνει ο Λάκης», υπογράμμισε ο Μιχάλης Ρέππας.
Το γράψιμο όμως γι’ αυτούς δεν είναι μία ρουτίνα, όπως είπε ο Θανάσης Παπαθανασίου: «Μπορεί να μας φαντάζονται όλοι ότι περνάμε όλη μας την ημέρα γράφοντας αλλά δεν είναι έτσι. Βεβαίως, αν κάποιος μας αναγκάσει να μη γράψουμε για μεγάλο διάστημα νομίζω πως θα τρελαθούμε. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς γράψιμο», ενώ ο Μιχάλης Ρέππας εξήγησε πως οι οικονομικές απολαβές τους δεν είναι αυτές που φαντάζεται ο κόσμος: «Στην τηλεόραση πληρωνόμαστε με το επεισόδιο ενώ στο θέατρο και στο σινεμά με ποσοστά επί των εισιτηρίων».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !