Σήμερα στην εκπομπή ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 21:45 στο ALTER.

1
Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 21:45 η Λίλα Κουντουριώτη συναντά τον Μίκη Θεοδωράκη, την Φωτεινή Δάρρα και την Πέμη Ζούνη στην εκπομπή ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 21:45 στο ALTER.
Δυο βραδιές με τα ιστορικά έργα «Πνευματικό Εμβατήριο», «Κάντο Χενεράλ», «Ένας Όμηρος» του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα απολαύσει το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής. Η Φωτεινή Δάρρα με τη μαγευτική φωνή της ερμηνεύει τραγούδια του «Έρωτα και της Αμαρτίας» στη σκηνή του Παλλάς και μας παραχωρεί μια αποκλειστική συνέντευξη. Η Πέμη Ζούνη μας μιλά για το μονόλογό της, στην παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Κάππα αλλά και για την απόφαση της να ρίξει το βάρος της στην πολιτική. «Έκρηξη» ετοιμάζει η χορογράφος Αθηνά Βάχλα για τον εορτασμό των δέκα χρόνων από την ίδρυση της ομάδας σύγχρονου χορού Hellenic Dance Company, «Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» η νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη και «Τρόμος και Ρομάντζο σε έναν άλλο πλανήτη» στη γκαλερί «Αγκάθι» από τον Στέφανο Ρόκκο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εννοειται οτι προωθουνται παντα πρωτα τα προγραμματα της Ελληνικης Θεαματων και τα βιβλια των Μοντερνων καιρων και τα υπολοιπα σε δευτερη μοιρα! ρεεεεεε σας βλεπουν ξεφτιλες εκει στο ΑΛΤΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !