Λάκης Λαζόπουλος VS Τσάμπιονς Λιγκ.

0
O Λάκης Λαζόπουλος, η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του prime time, «εισβάλλει» στην παρέα μας, αύριο Τρίτη 19 Οκτωβρίου , στις 21:00, και στήνει με τα υλικά της σάτιρας το πιο επίκαιρο Τσαντίρι!
Μάλιστα ο Λαζόπουλος θα παίξει απέναντι στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν που θα δείξει το MEGA στις 21.45 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι θα έχει ενδιαφέρον η μονομαχία του Λάκη με τον μετρ της προπονητικής Ζοσέ Μουρίνιο.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι καταγράφηκε, αυτή την εβδομάδα, στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο. Ο Λάκης δίνοντας φωνή στον απλό πολίτη, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας όλα τα σοβαρά αλλά και τα ανάλαφρα θέματα της ελληνικής πραγματικότητας θα γίνει και αυτή την Τρίτη το αναπόσπαστο κομμάτι της συντροφιάς μας. Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, αλήθειες, ένταση και πάθος. Ένα ξεχωριστό ραντεβού με τη χαρά, μια ιδιαίτερη απόδραση από την καθημερινότητα που φέτος έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά!
Στο Τσαντίρι αυτής της Τρίτης χιούμορ, σάτιρα και. «απεγκλωβισμοί»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !