Η σημερινή μάχη:Κορομηλά VS Μανωλίδου

16
Ρούλα Κορομηλά και Ευγενία Μανωλίδου ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην τηλεοπτική αρένα. Την Κυριακή (3/10) το βράδυ στις 21.00 κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA το «Big Brother» και στο MEGA το «Master Chef».
Το Big Brother 2010 θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα! Μια μοναδική διαδρομή που θα κάνει τους 14 παίκτες να ξεπεράσουν τα όριά τους! Ποιος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στη μεγάλη πρόκληση; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;
Από τους χιλιάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο reality show, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 70 χώρες, μόνο οι 14 θα βρεθούν στο σπίτι του «Big Brother» και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές, να βιώσουν δυνατά συναισθήματα, να γίνουν πρωταγωνιστές και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στο πρώτο live show του «Big Brother», η Ρούλα Κορομηλά θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για την απόλυτη περιπέτεια. Η λαμπερή παρουσιάστρια θα υποδεχτεί το τηλεοπτικό κοινό σε ένα εντυπωσιακό στούντιο 600 τ.μ. με 10 κάμερες, ένα μεγάλο Video Wall και οθόνες Plasma...
Η Ρούλα Κορομηλά, ανανεωμένη, με ανεβασμένη διάθεση, με μοναδικό κέφι και δύναμη θα μας παρουσιάσει τους 14 παίκτες και θα μιλήσει μαζί τους ,αλλά και με συγγενείς τους που θα βρίσκονται στο studio, λίγο πριν αυτοί μπουν στο Σπίτι. Μια πρώτη γνωριμία με τα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις αυτό τον χειμώνα.
Ποιοι είναι; Ποια είναι τα συναισθήματά τους; Τι περιμένουν από το «Big Brother»; Tην Κυριακή θα αποκαλυφθεί επίσης για πρώτη φόρα το σπίτι του «Big Brother», ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό οίκημα 400 τ.μ., με έναν κήπο 300 τ.μ., μια μεγάλη πισίνα καθώς και έναν ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο 375τ.μ. που θα ονομάζεται Arena και θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των παικτών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις πολλές καινοτομίες του νέου «Big Brother» είναι ότι στο σπίτι θα υπάρχει ειδικό τηλέφωνο με το οποίο ο Big Brother θα επικοινωνεί με τους παίκτες.
Η Ρούλα Κορομηλά θα έχει κοντά της σε κάθε live τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος θα δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη διαμονή των 14 παικτών στο Σπίτι, και όχι μόνο.
Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής το «Master Chef» έρχεται στο MEGA την Κυριακή (3/10) στις 21.00 Πάθος, φαντασία, δημιουργικότητα και δυνατά συναισθήματα με πεδίο δράσης την κουζίνα. Η Ευγενία Μανωλίδου παρουσιάζει και οι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος μοιράζονται τα μυστικά της μαγειρικής τους και κρίνουν τους υποψήφιους.
20 υποψήφιοι master chefs σε καθημερινές σκληρές δοκιμασίες της κουζίνας και όχι μόνο. Οι επιδόσεις τους κρίνονται και οι λιγότερο ικανοί αποχωρούν. Στο τέλος μόνο ένας θα καταφέρει να αναδειχτεί ο πρώτος Έλληνας Master Chef κερδίζοντας 50.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. roula DAGOTO...k an oi paiktes exoyn endiaferon big brother kai metepeita...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eugenia manolidou forever
    to master chef 8a sarwsei
    enw to big brother 8a patwsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw perimenw me laxtara na dw apopse tis premieres...Den mporw na perimenw....*To master chef kai se(E)kathe apogeuma stis 17.00.Telika o LAKIS O GLIKOULIS i kathimerini apotixeia tou mesimeriou sto mega apo tis 16.00 kathe mera...twra kathe S/K stis 12.50 ektws simera pou 3ekinise stis 12.00.apo aurio omws i alli megali apotixeia kai i prosfati einai i oikogeneia vlaptei.xathikan seires opws to retire,emeis kai emeis,love sorry?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.46 ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕΙΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΜΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Auto ennoeite.Vazoun mia prosfati seira kai oxi kai toso epitiximeni kai den vazoun tis seires pou aneferes....
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:
    15:00 SINGLES(Ε)
    16:00 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ(Ε)
    17:00 MASTERCHEF(Ε)
    apato tha paei pali!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο TVNEA, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΛΦΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:37 Οντως ανατραπηκε γρηγορα η διαφορα αλλα μπορει να οφειλεται στο οτι μπηκε ολο το Μεγα και ψηφισε στην αρχη και σιγα σιγα ισορροπησε το πραγμα. Μπορει να ειναι και αυτο που λες. Αυριο που θα βγουν τα νουμερα θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA IXA MIA ELPIDA OTI TO MEGA 8A VALEI KAMIA PALIA SEIRA GIA EPANALIPSI EMEIS K EMEIS KALA LETE AGAPIMENO KAI VAZEI TIN IKOGENIA VLAPTEI POU TIN EIXE TO KALOKARI SE EPANLALIPSIIIIIII ELEOSSSSSSSSSSSSSS MAKAKIES KANEI TO MEGA STIN ZWNI 3-6 TI NA PW EXOUN XAZEPSEI STO MEGA EGW 8ELW NA DW TO EMEIS KAI EMEIS OXI TIN OIKOGENIA VLAPTEI!MA PANE KALA ETSI 8A XTIPISOUN TO KAFE TIS XARASSSSSS???AS EVAZAN TO PARA5 AN I8ELAN KATI PROSFATO!!!!!SAVATOGENIMENES!ALLA KAI PALI DAGWTO EMEIS KAI EMEIS!NAI 8A GIRISEI TO PAIDI APO TO SXOLIO KAI 8A KATSEI NA DEI SINLGES....ELEOS KAI TIN EPANALIPSI TOU MASTER SHEF GT?WRAIA O TILE8EATIS SOU LEI TWRA GT NA MIN DW RADIO ARVILA AFOU TO MASTER SHEF TO XEI SE EPANALIPSI STIS 5!DEN PERIMENA POTE TOSO LA8OS KINISEIS APO TO MEGA!M 11.9 KA8IMERINA STO 3-6 KI OLA T ALLA PANW APO 20 XALAEI TO MESO OROOOOOOOOO!!!!!8EE MOU!TASOS!O MESOS OROS AMA DEN EKANE AUTES TIS PATATIES STO 3-6 8A TAN PANW KATW 26% me to 39% ston 6-8 kai 25 sto 9-12 pou exei epanalipseis katse na mpoun ta kanonika!!!eleosssssss min valoun autes tis epanalipsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.52 ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ DVD ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:37 μ.μ.
    οχι δεν μπορει να γινει αυτο που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Toulaxiston apopse tha exoume kati na doume. Ennoite oti tha kano zapping se alpha-mega kai otan teleiosei i manolidou, tote mono alpha !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. e hesaimas me to roula dagoto mas eprixes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως το παρατραβάτε όλα τα ΜΜΕ με το να επικεντρώνεστε άποκλειστικά στον παρουσιαστή ενός προγράμματος? Καταλαβαίνω ότι έτσι προσελκύεται αναγνώστες ή τηλεθεατές αλλά κάποια στιγμή καλό είναι να λέγονται τα πράγματα με τ' όνομα τους. Έχοντας παρακολουθήσει το πρωτότυπο Top Chef στον ΣΚΑΪ έχω να πω ότι η εκπομπή δεν κρέμεται πάνω στην παρουσιάστρια, η οποία έχει ρόλο πιο πολύ διαδικαστικό. Η ουσία του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες και οι επαγγελματίες που τους κρίνουν. Αντίστοιχο φαντάζομαι θα είναι και το Master Chef, ενώ μην ξεχνάτε ότι Big Brother & Fame Story ήταν επιτυχημένα όταν είχαν ενδιαφέροντες συμμετέχοντες. Οπότε η ανύπαρκτη "κόντρα" Μανωλίδου-Μπουλέ είναι στο μυαλό των δημοσιογράφων, ενώ και στο Big Brother αν οι παίκτες είναι άθλιοι δεν νομίζω να μπορεί αν κάνει πολλά και η Ρούλα από μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !