Εβελίνα Παπούλια:Tο Νησί καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση

12
Προέχει πάντα το Θέλω μου και προσπαθώ να μην κάνω εκπτώσεις σε δικά μου πράγματα είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά», αναφέρει η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam».
Με τη δουλειά της είναι ψώνιο, λέει η γνωστή ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι σε δουλειές που ήθελε πολύ έβαζε χρήματα από την τσέπη της, για να γίνουν όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο.
«Οι δυσκολίες που έχει το επάγγελμα οφείλονται κυρίως στις ανασφάλειες. Κανένας ηθοποιός δεν έχει κακιές προθέσεις. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι που είναι κακεντρεχείς και ηδονίζονται με το να προκαλούν κακό, οι υπόλοιποι όμως είναι καλοί», υποστηρίζει.
H Εβελίνα Παπούλια, έζησε για πολλά χρόνια στην Αμερική και όπως λέει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ζορίστηκε στα επαγγελματικά της. «Δεν ξέρω πώς γίνεται να δουλεύω ακόμα και να μην ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη παρέα» αναρωτιέται, ενώ απαντάει και για την απουσία της από την τηλεόραση. «Δεν μου αρέσει έτσι όπως έχει γίνει. Δεν μου αρέσουν οι συνθήκες».
Έχει παρακολουθήσει «Το Νησί» το οποίο θεωρεί ότι είναι «η καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση»....

Με την 11χρονη κόρη της έχει την κλασική σχέση μαμάς-κόρης. Αν και με τον πατέρα της Αφροδίτης έχουν χωρίσει δεν αισθάνθηκε ποτέ μόνη της στο μεγάλωμα του παιδιού τους. «Νιώθω ότι την πιέζω σε κάποια πράγματα αλλά όλο αυτό στο μέλλον θα της βγει σε καλό», λέει.
Μιλώντας για τις προσωπικές της σχέσεις παραδέχεται ότι την έχουν προδώσει πολλές φορές, ενώ όταν ερωτεύεται ο αρχικός της στόχος είναι το «για πάντα».
Σε ερώτηση για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από χρόνια η δημοφιλής ηθοποιός απαντάει « Αν έχω γεράσει, γιατί μπορεί να έχω φύγει από τη ζωή πιο πριν , στη Σκωτία με τον άνθρωπό μου».

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τv nea moy spas ta neura wres wres...elen3e ton titlo apo panw...eleos re.oute prwtakia pou leei o logos den kanei tetoia lathoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύω ότι το big brother στα σημεία είναι καλύτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι σειρηνες και η μπάσα φωνή του Big Βrother πιστεύω να σε αρκουν φίλε Νikolakis... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα καλο!

    με τη δηλωση της αυτη η υστερω που πασχει λιγο απο ταλεντο, υποβαθμιζει πολλλλλες ακομα παραγωγες που εγιναν την προηγουμενη δεκαετια και ειχαν να αντιμετωπισουν προγραμματα αναλογης ποιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποια ειναι υστερω ρε βλακα?? Στους δυο ξενους ηταν εκπληκτικη αλλα ακομα πιο γαματη ηταν (ως προς το δραματικο) στη δεκατη εντολη... Εχει ταλεντο και αυτο ειναι ολοφανερο αλλα αν δεν ξερεις ή αν εισαι 15 χρονων τοτε τα λογια περιττευουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ /ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ Ο ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ Η ΑΝΑΔΥΩΜΕΝΗ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5.27 πρωτον βλακας εισαι εσυ. και δευτερον αμα θεωρεις εξαιρετικη μια ηθοποιο που σε μια σειρα της πλακας τσιριζε για να βγαλει γελιο προβλημα σου. αντε που θα μου την πεις κιολας λες και εσυ ξερεις καλυτερα επειδη εχεις δει αυτη τη βλακεια τους δυο ξενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σειρα της πλακας?? Πρωτον οι δυο ξενοι ηταν και ειναι μια απο τις κορυφαιες κωμικες σειρες και απο τις ελαχιστες που ειχαν και πολιτικο-κοινωνικο σχολιο. Δευτερον βλεπω οτι παρελειψες τη συμμετοχη της στην δεκατη εντολη που μονο σειρα της πλακας δεν τη λες... Τριτον το δυο ξενοι μονο σε τσιριδες δεν στηριζοταν... Ειχε θεικες ατακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To politiko sxolio twn duo ksenwn pou htan? To koinwniko ante pes na to katalavw. To politiko omws?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.18 καλα οτι θες λες μου φαινεται. σιγα τη σοβαροτητα των δυο ξενων. σειρα της πλακας ειναι που στηριχτηκε σε βρισιες και τσιριδες. υποθεση κλεμμενη στο βασικο μοτιβο απο το δις εξαμαρτειν μονο που βαλανε ενα τζοβενο και μια τσιριδα να κανουν το ζευγαρι.
    οσο για τη δεκατη εντολη το γεγονος οτι σε ενα ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ σιριαλ με ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΟ ρολο επαιξε καλα, δεν σημαινει οτι την κανει ΚΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟ. αντε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την πρώτη φορά που προβλήθηκαν οι "δύο ξένοι" μου άρεσε. Τώρα, μετά από τόοοοσες επαναλήψεις, διαπιστώνω ότι ειδικά στον β' κύκλο, είχε τόσο τσιρίδα, που σε πιάνει πονοκέφαλος. Ήθελα να την δείρω. Καλή, χρυσή, αλλά, αυτή η φωνή αδερφάκι μου... απαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !