O Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για τη συμμετοχή του στην παράσταση της Βάνας Μπάρμπα

0
Η φετινή σεζόν για τον Φώτη Σεργουλόπουλο θα έχει και ένα διαφορετικό στοιχείο. Πέρα από την εκπομπή «Φώτης-Μαρία Live» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Star, ο παρουσιαστής θα έχει το δικό του ρόλο στην παράσταση «50 Χρόνια Έρωτας» που θα ανεβάσει η Βάνα Μπάρμπα στο «Doors» του Κολωνακίου.
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο Φώτης διάβασε το κείμενο της παράστασης, ενθουσιάστηκε και συμφώνησε να παίξει. «Δέχτηκα την πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ όλο το team, όλα τα παιδιά (σ.σ.: Μαρία Κορινθίου, Νατάσα Καλογρίδη, Χριστίνα Παππά, Χρήστος Τριπόδης). Ειδικά τη Νατάσα, με την οποία είμαστε χρόνια φίλοι, την εμπιστεύτηκα εξαρχής, όταν μου μίλησε για το έργο. Μου έχουν κάνει κι άλλες θεατρικές προτάσεις στο παρελθόν, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό που μου άρεσε και έτσι δέχτηκα»....

Μπορεί η δουλειά για την προετοιμασία της εκπομπής του με τη Μαρία Μπακοδήμου να είναι καθημερινή, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι θα βρει χρόνο και θα χωρέσει την παράσταση στο πρόγραμμά του. «Όταν ξεκινήσει η παράσταση δεν θα υπάρχει πρόβλημα, γιατί, ούτως ή άλλως, είναι βράδυ, οπότε έχω χρόνο. Το δύσκολο κομμάτι είναι τώρα με τις πρόβες αλλά δεν με ενοχλεί ακόμη και αν πιεστώ ή ξεκουράζομαι λιγότερο από πριν, γιατί αυτή η παράσταση είναι κάτι που μου αρέσει».
πηγή:yupi

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !