Βig Brother: Απόψε η 2η αποχώρηση

11
Το «Big Brother», μια εβδομάδα μετά την πρώτη αποχώρηση το τέταρτο live show έρχεται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 21:00, με πολλές εκπλήξεις και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Ποιο πρόσωπο θα δει την πόρτα εξόδου από το Σπίτι του «Big Brother»;Στο προηγούμενο live δύο συγκάτοικοι προτάθηκαν για αποχώρηση.Η Βαλεντίνα με 7 ψήφους και ο Γιάννης Λ με 5 ψήφους.Τόσο η αποχώρηση της Ελίνας, όσο και η αποκάλυψη της μυστικής σχέσης της Βαλεντίνας και του Γιάννη Λ. προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τη διάθεση μέσα στο Σπίτι.Στο live της Κυριακής ο «Big Brother» θα συνομιλήσει με τους 13 συγκάτοικους και θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στο στούντιο το πρόσωπο που οι τηλεθεατές επέλεξαν να αποχωρήσει.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. tvnea den tha balete simera stili gia to ti tha doume simera ston prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVA! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕ! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ BIG BROTHER. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΣΑ ΔΕ ΞΕΡΩ...ΕΠΙΣΗΣ , ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nomizo pos k na to stamatousan to big brother kaneis den tha to epairne hampari!!!to ehoun grapsei oloi sta p@p@ri@ tous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pali auto tha dw to show tou mega o barathika thn prohgoumenh kuriakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H alhtheia einai oti to show tou Mega einai ligo kourastiko! O kapoutzidhs mou arese palia, twra oxi. Giati den evazan kapoion allo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδες μπορει το καθημερινο να μην παει καλα αλλα το live το βλεπει σχεδον ενα εκατομμυριο κοσμος μεχρι στιγμης,οποτε ας σεβαστουμε οτι υπαρχει και κοσμος που δεν του περνα και αντελως απαρατηρητο!

    ΦΙΛΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά με τις δήθεν δοκιμασίες που κάνουν έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους. Όχι δεν κάνει να πουν αυτό, όχι πρέπει να υποκριθούν κάτι άλλο, όχι μιλάνε με κήπους, δέντρα και παλούκια... Νομίζω πως η αρχισυνταξία κάνει νάνι ή δεν σκαμπάζει από reality.

    Κατά τα άλλα φταίει η επιλογή των παικτών! Μα όσο και ενδιαφέρων να είναι ένας χαρακτήρας... τι στο καλό θα πετύχει αν η αρχισυνταξία δεν το 'χει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mr sandman συμφωνω απόλυτα. Τα παιχνίδια αυτά καλώς ή κακώς είναι στημένα πάνω στην ίντριγκα, και στο συγκεκριμένο Μπιγκ Μπράδερ δεν προβάλλεται, αλλά δίνεται έμφαση στις δοκιμασίες. Οι δοκιμασίες όμως έιναι παντελώς αδιάφορες... Επίσης , η Κορομηλά είναι καλή παρουσιάστρια, αλλά όχι για το Μπιγκ Μπράδερ, πόσο μάλλο οταν θυμόμαστε τα Μπιγκ Μπράδερ του Μικρούτσικου που έβαζε τη φυτιλιά και γινόταν χαμός. Δεν λέω οτι είναι τηλεοπτικά ωραίες εικόνες, αλλά όταν αποφασίζει ένας σταθμός να κάνει ένα ριάλιτι, το κάνει τουλάχιστον ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re 7.20 den ypirxan lefta gia paroysiasti ektos stathmoy gia na to analavei o mikroytsikos...i lysi EPREPE na einai esoteriki...I menegaki arntithike...To allo megalo onoma einai i Koromila pou stin arxi eipe oxi kai otan eide oti zorizoyn ta pragmata eprepe na to pei nai...Oxi oti den to ithele me tipota alla k allos na to ekane den tha xe provlima..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΑΤΩΣΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !