«Exclusive» σήμερα στις 20:00 στον ALPHA

0
To «Exclusive» έρχεται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 20:00 και μας προσκαλεί σε έναν exclusive ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο! Το life style μαγκαζίνο του Alpha έρχεται στη μικρή μας οθόνη για να εστιάσει το φακό του, μ' έναν μοναδικό τρόπο, στον χώρο της show biz και όχι μόνο!
Αυτήν την Κυριακή, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Αντώνης Βαρδής σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του! Επίσης, ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος μιλά αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής για την οικογένεια και την καριέρα του.
Στο «Exclusive» αυτής της Κυριακής, θα δούμε ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά και θα την ακούσουμε να τραγουδά στη Μπέττυ Μαγγίρα.
Η Έλενα Παπαβασιλείου μας αποκαλύπτει 15 μικρά μυστικά για τη ζωή της, ενώ η Σόφη Πασχάλη (φωτό) θα μας δείξει ασκήσεις για να γυμναστούμε σε πισίνα.
Τα θέματα του «Exclusive» όμως δεν σταματούν εδώ!
Ο στυλίστας Τάσος Σοφρωνίου μας μιλά για τη σχέση του με την Βίκυ Καγιά και μας ξαφνιάζει με τις απόψεις του για την ελληνική τηλεόραση και τα προγράμματα της
Η γοητευτική ηθοποιός του Hollywood Michelle Pfeiffer μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ομορφιάς και της επιτυχίας της.
Τέλος, η εκπομπή μας αποκαλύπτει πως είναι η ημέρα ενός ζάμπλουτου 22χρονου μοντέλου, της Beau Dunn, που ζει στο Beverly Hills!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !