Φαίη Σκορδά: Το κοριτσάκι από το Κιλκίς που κατάφερε να ξεχωρίσει

15
Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στη καλύτερη φάση της ζωής της. Έχει γίνει ακόμη πιο όμορφη, η εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γιώργο Λιάγκα ''Πρωινό mou'' τα πάει πολύ καλά και όσο κι αν αρνείται να το επιβεβαιώσει, περιμένει το πρώτο της παιδί. Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον άνθρωποι του περιβάλλοντός της στο περιοδικό People: ''Η μητέρα της και η αγαπημένη της γιαγιά είναι ενθουσιασμένες. Κάθε φορά που οι γείτονές της στο πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς ή οι γνωστοί της οικογένειας δίνουν συγχαρητήρια στη μαμά της για την εγκυμοσύνη της Φαίης, εκείνη τους ευχαριστεί χαμογελώντας''.
Σύμφωνα με το περιοδικό η Φαίη σε δύο εβδομάδες θα μπει στον τέταρτο μήνα και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την απαραίτητη εξέταση της αυχενικής διαφάνειας. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Ποια είναι όμως η Φαίη Σκορδά; Η ιδιαίτερη πατρίδα της είναι το Κιλκίς. Αγαπημένο της παιχνίδι ήταν να κάνει την παρουσιάστρια στις ξαδέλφες της! Από 3 χρονών μέχρι και όταν τελείωσε το Λύκειο ασχολούταν με το μπαλέτο. Από μικρή ήταν fashion icon και βοηθούσε τις πελάτισσες της μαμάς της να διαλέξουν τα κατάλληλα ρούχα. Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς να έχει δίπλωμα....
Σπόυδασε στην Ιταλία Φιλοσοφία του Θεάματος με εξειδίκευση το θέατρο. Το ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνωρίζει το πτυχίο της και πλέον γίνεται κι επίσημα θεατρολόγος. Μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στη Δημοτική Τηλεόραση. ''Στο TV 100 έκανα τα πάντα! Από μοντάζ κι ελεύθερο ρεπορτάζ μέχρι καφέδες κι επιστροφή ρούχων που φορούσαν παρουσιάστριες σε καταστήματα. Αυτό όμως ήταν το καλύτερο σχολείο για μένα'', περιγράφει η Φαίη.

Παράλληλα δούλευε στο Fashion Forward της ΔΕΘ αλλά και στο γραφείο τύπου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.  Αργότερα ανέλαβε τη παρουσίαση των αφιερωμάτων του φεστιβάλ κινηματογράφου στο TV 100 αλλά και τη συμπαρουσίαση της εβδομαδιαίας lifestyle εκπομπή La vie en rose με τον Διογένη Μαριόλα. Τον Οκτώβριο του 2004 αναλαμβάνει το πρωινό μαγκαζίνο του TV Μακεδονία ''Καλημέρα''. Τη δεύτερη χρονιά δέχεται πρόταση από το ALTER.

Έτσι λοιπόν η Φαίη μεταμορφώθηκε από το χαριτωμένο κοριτσάκι του Κιλκίς στη δυναμική γυναίκα που βλέπουμε σήμερα.

  People

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ξεράσογλου με το γλειψημο στο πλεον απολυτα τιποτα που ακουει στο ονομα Σκορδα, ειδικα αυτο το "ακομα πιο όμορφη" τι το θέλατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI MILAS ESY RE VLAKA?H FAIH SE PEIRA3E?MIA XARA KOPELA EINAI!PROTIMAS MOUTSINA?HLIAKLH & KATHE TSOKARO?ELEOS RE!TI KAKOS POU EISAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ειναι απο εκει που εθαβε κοσμο και κοσμακη τωτα την εχρισαν σταρ
    Περσι δουλεψε καλα, κατεθαψε την μενεγακη που τωρα συνεχιζει η τσιμτσιλη.
    Η φωτοπουλου το παιζει θυμα ενω ενα χρονο κατηγορουσε την μενεγακη
    Φταιει και η μενεγακη γιατι προχ χθες δεν ηταν τα καρφια για αυτην αλλα για την μελετη και ολοι υπερασπιζονται την απλη καλη κοπελα
    μας δουλευουν γαμωτο ειναι ατιμο

    Η σκορδα τωρα εγινε καλο παιδι και δεν σχολιαζει τιποτα, εξαλλου οτι ειχε να πει και να κανει το εκανε περσι εμενα δεν με πειθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta apolyta tipota pou apla einai ksanthies kai exoune iq mhden, paradeigma "apo pou mas thlefwneite, apo ageio, ti apo pelago dhladh? ayta lew polla alla eipame sthn ellada ta apolyta tipota zoune tetoia doksa, dioti h aksiokratia metafrazetai me thn metriothta kai athliothta! krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIA XAZIA KSANTHIA EINAI KAI AUTH KAI ANTIPATHITIKH OSO DEN PAEI BRE OUST POU THN BAZETE KAI SHN TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vre pante na koimhthte meshmeriase...ginate kai krites re pousth moy!eleos.pane des kouskous pou einai kai tou epipedou sas.moy spaei ta neura pou thavete athwous anthrwpous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oti einai ksantho kai exei kormh kai oxi poly myalo den einai kai toso athwo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eleos kale a8wo siga ...gia ta a8wa mas ta aftakia kai ta matakia poios 8a klapsei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ιδια δε μ αρεσει καθολου ουτε ο ανδρας της αλλα ρε γαμωτο το πρωινο τους βλεπεται πολυ πιο ευχαριστα απο αλλων! μπορει να ειναι απλα η πρωτη εντυπωση αλλα οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα είναι σίγουρο πάντως. Αυτή ηρθε για να μείνει. Αν δει κανείς τα βήματα της από τη Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα καταλαβαίνει ότι είναι πολύ φιλόδοξη κι έχει βάλει στόχο να πετύχει. Και θα το κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει την αμεσότητα και ειναι αρκετα επικοινωνιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κινηθηκε βασει σχεδιου μια χαρα της βγηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. vlaxara tin anevaza vlaxara tin katevaza..apo to ligo omos poy eida fetos sto mega exei veltiothei para poly...k klevei fysika tin parastasi apo ton mytoga poy paramenei aditileoptikos..alla thelei poly doyleia gia na apotinaksei apo pano tis ta osa aisxra ekane sto alter..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mia χαρα ειναι η φαιη.γλυκια κ ευχαριστη κοπελα στο πρωινο!!!ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΙΗ!!!!!!!!!(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ tV!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμπαθεστατη ειναι και μια χαρα τα παει.Αλλα αυτο που διαβασα σε ενα αλλο σαιτ ο,τι ειναι μορφωμενη,παει πολυ.Και τι εγινε που σπουδασε;;Ποιος μορφωμενος ανθρωπος θα ελεγε.....αιγιο πελαγος,δειχνοντας το αιγιο;; Κατι σαν μενεγακη θυμισε,οχι τοσο χαλια βεβαια,γιατι η μενεγακη ειναι μοναδικη στην βλακεια.Δεν της παιρνει κανεις τα πρωτεια,να ειμαστε δικαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !