Μάγδα Παπαγιάννη:όταν μπαίνει το χέρι στην τσέπη για ένα προϊόν, αυτό επιβραβεύεται από τον κόσμο

3
Η Μάγδα Παπαγιάννη τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και όπως δήλωσε στο «Πολύ Μπλα Μπλα»: «Μου έκανε καλό. Δεν μου είχε ξανασυμβεί και είναι φοβερό γέμισμα μπαταριών».
Έτσι, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία φέτος να παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης και να σχηματίσει γνώμη γι’ αυτά.
Για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά: «Περιμέναμε να τους δούμε, είναι μια νέα εικόνα, πολύ φρέσκια. Είναι όμορφο που βγαίνει ένα ζευγάρι απενοχοποιημένο μπροστά απ’ τις κάμερες. Έχει και αυτό το γαργαλιστικό και ενδιαφέρον ότι είναι ζευγάρι».
Μίλησε και για τα χαμηλά νούμερα της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας: «Είναι λογικό. Είναι 15 χρόνια σε αυτή τη ζώνη, τα πήγε θαυμάσια, είχε πρωτιές επί έτη και είναι λογικό με τα νέα προϊόντα να γίνει ανακάτεμα της τράπουλας. Αυτή είναι η τηλεόραση».
Τέλος, η Μάγδα Παπαγιάννη μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς, το «Νησί», λέγοντας πως τα υψηλά του νούμερα «αποδεικνύουν ότι όταν μπαίνει το χέρι στην τσέπη για ένα προϊόν, αυτό επιβραβεύεται από τον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ai mwri teleiomeni milas k sy..ai spiti sas oloi oi ataladoi poy exete k gnomi..aman pia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12.34 ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΓΝΏΜΗ ΠΆΕΙ ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:03 me sugxwreis alla kapou exei dikio o 12:34. O kathenas thelei na kanei dhlwseis kai na mas leei th gnwmh tou. Les ki emeis den exoume matia. Kai twra thn Papagiannh pou thn ksethapsane? Les ki auth ekane ekpompes epipedo. Mia vlammenh parousia sto kalhmera ellada htane, gi'auto kai tis dwsane ta papoutsia sto xeri. Mathame twra, kathe dhmosiografos kai epipedo. Nai, kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !