Ο Λευτέρης Λαζάρου μιλάει για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής

2
Η κάμερα του «Super Star» εντόπισε τον κριτή του «Master Chef», Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής και τη σχέση του με τους υπόλοιπους.
Για την εμπειρία του στο «Master Chef»: «Για μένα ήταν η πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση. Περάσαμε πολύ ωραία και, αν είναι έτσι, θέλω να ξανακάνω. Τα πράγματα ήταν πολύ γλυκά και περάσαμε πολύ όμορφα. Η παρέα είναι πολύ καλή. Η τηλεόραση μού έδωσε καινούριους και αγαπημένους φίλους. Το "Master Chef" έχει να κάνει με νέα παιδιά. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα νέα άτομα και δεν έχω πέσει έξω στο γεγονός ότι προσπαθούν».
Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν ξέρω τις προηγούμενες δουλειές της Ευγενίας. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είναι αντράκι. Έχω διαπιστώσει ότι είναι ένας γλυκός άνθρωπος, μια καλή φίλη. Πιστεύω ότι και οι τρεις μας κάνουμε καλά τη δουλειά μας, για να μην πω τέσσερις, γιατί η Ευγενία κάνει κάτι ξεχωριστό. Είμαστε μια δεμένη παρέα, και προσωπικά ήξερα από την αρχή πως θα συμβεί αυτό το δέσιμο».
Για το επάγγελμά του: «Γενικά, εμείς οι μάγειρες έχουμε πολυφωτογραφηθεί. Άλλοι γίναμε σταρ, άλλοι μείναμε ταπεινοί. Αυτή η δουλειά έχει τρομερές δυσκολίες. Εγώ τα παιδιά μου δεν τα είδα να μεγαλώνουν. Τα μετρούσα στο κρεβάτι πριν κοιμηθούν. Είναι δύσκολο να πω πόσα χρόνια είμαι σεφ, ξέρω, όμως, ότι δουλεύω ως μάγειρας 40 χρόνια και κάτι παραπάνω. Έδωσα στον κόσμο αγάπη και τώρα μου την ανταπέδωσαν».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !