«Πάμε πακέτο» σήμερα με τον Λευτέρη Πανταζή

0
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η εκπομπή «Πάμε πακέτο» μας προσκαλούν και αυτή την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 22:00, στον ALPHA να ζήσουμε μαζί δυνατές συγκινήσεις.
Την δεκαετία του '80 προκαλούσε «ταραχή» και «καρδιοπάθειες», την δεκαετία του '90 μας έκανε να ερωτευτούμε μαζί του, σιγοψιθυρίζοντας το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». 2010 και εν μέσω οικονομικής κρίσης συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό του στις πίστες και τα τραπέζια τραγουδώντας, «όλα τα λεφτά λουλούδια».
Ο λόγος φυσικά για το μοναδικό Λευτέρη Πανταζή.
Ο ερωτικός τραγουδιστής, το βράδυ της Πέμπτης γίνεται παραλήπτης ενός πολύ συγκινητικού πακέτου, που τον ταξιδεύει πίσω, στην άνοιξη του 1966....
Τότε που έξι χρονών παιδάκι, ήρθε ξυπόλητος από τον Πόντο με ένα βαπόρι, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, τότε που για να επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του δούλευε σαν λουστράκος, στους δρόμους του Πειραιά. Ένα πακέτο γεμάτο αναμνήσεις, κι έντονες εικόνες για τον γνωστό τραγουδιστή...
Το δεύτερο πακέτο το στέλνουν η Κατερίνα και ο Γιάννης για ζητήσουν συγνώμη από τον πατέρα τους και να του αποκαλύψουν την αδυναμία που του έχουν. Ο παραλήπτης τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας και θεωρεί πως δεν έχει την απαιτούμενη συμπαράσταση και στήριξη από τα παιδιά του.
Το βράδυ της Πέμπτης όμως θα διαψευστούν όλες οι εικασίες του, μιας και τα παιδιά του, πέρα από την συγνώμη τους, στέλνουν πακέτο και στον ξενιτεμένο αδερφό του, που ζει στην Αυστραλία. Αμοιβαίες εξομολογήσεις και αγκαλιές που δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !