Ευγενία Μανωλίδου:το κλίμα υπέροχο, ενώ το μόνο που με στεναχώρησε ήταν οι φήμες περί κόντρας στα γυρίσματα

0
Στην πρεμιέρα της παράστασης "Μαρινέλλα το Μιούζικαλ", στο «Παλλάς», συνάντησε η Ελεονώρα Μελέτη την Ευγενία Μανωλίδου.
Η Ευγενία εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια της "Πρωινής Μελέτης" ότι κάθε φορά που πηγαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής, είναι σαν να πηγαίνει σε ένα πάρτι. Το κάστινγκ, τόνισε, πως ήταν φοβερό και το κλίμα υπέροχο, ενώ το μόνο που τη στεναχώρησε ήταν οι φήμες περί κόντρας στα γυρίσματα. Η Ευγενία διέψευσε κάθε ίντριγκα και δήλωσε ότι έχει μόνο άγχος, όπως εξήγησε η Ελεονώρα.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια του "Master Chef" δεν δίστασε να αποκαλύψει και μια extra ενότητα της εκπομπής που θα παρουσιάζει, η οποία θα ονομάζεται «Master Class», και αφορά σε μια τάξη στην οποία όλοι οι μάγειρες θα επιδίδονται σε γκουρμέ αλχημίες....
Ωστόσο, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε και στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στο Θέατρο: «Όσο κι αν συμφέρει να βγει η είδηση ότι ισχύουν όλα αυτά περί κόντρας, εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι συμβαίνουν πολύ ωραία πράγματα και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας, το βραδυ της Κυριακής. Έχω άγχος γιατί δεν έχω προλάβει να δω κανένα μονταρισμένο επεισόδιο» είπε.
  Όταν ζητήθηκε από την Ευγενία να σχολιάσει τις δηλώσεις του κυρίου Μπούτου περί «κοψίματος» εκπομπών όταν κάτι δεν θα πηγαίνει καλά, η ίδια τόνισε: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω δηλώσεις ανωτέρων μου. Νομίζω ότι είναι λίγο απαισιόδοξα τέτοια σενάρια για μια καινούρια εκπομπή. Το "Master Chef" είναι το πιο νόστιμο και πιο πρωτότυπο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης».

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για τον ανταγωνισμό της Κυριακής και την εκπομπή του «Big Brother». Αργότερα, όταν οι δημοσιογράφοι της ανακοίνωσαν ότι στην παρουσίαση προγράμματος του ANT1 ακούστηκε ότι ενδέχεται απέναντι από το «Master Chef» να βρίσκεται το «Top Chef», η Ευγενία απάντησε απορημένη: «Μα πώς γίνεται κάτι τέτοιο, η εκπομπή μας είναι καθημερινή, ενώ το "Top Chef" εβδομαδιαία». (tv nea:Να πούμε πως αυτό δεν θα γίνει καθημερινά αλλά  το Σάββατο θα παιζουν για 30 λεπτά το ένα απέναντι από το άλλο)

ΠΗΓΗ: Yupi

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !