Χαραλάμπης Χάλαρης Βασικό χαρακτηριστικό: αρνείται να μεγαλώσει και να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη. Το μόνο που θέλει είναι να ευχαριστιέται τη ζωή και να κερδίζει εμπειρίες. Σπουδές: πήγε στο ίδιο σχολείο με τον Αλέξη και τον Σταύρο και με τη βοήθεια του Σταύρου, κατέφερε να τελειώσει το σχολείο και να περάσει σε μία σχολή των Τ.Ε.Ι. Τόπος κατοικίας: μένει ακόμα με τους γονείς του και θεωρεί αυτή την κατάσταση ιδανική, αφού δεν χρειάζεται να πληρώνει ενοίκιο.
Σχέσεις: του αρέσει να ερωτεύεται πολλές και διαφορετικές γυναίκες αλλά οι σχέσεις του δεν κρατάνε πάνω από ένα βράδυ. Επάγγελμα και εισόδημα: παίρνει ακόμη χαρτζιλίκι από τους γονείς του, ενίοτε και από τη γιαγιά του, το οποίο, όμως, το ξοδεύει γρήγορα και ανεύθυνα. Δεν διστάζει να δανειστεί και από τους φίλους του....
Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, που έχει σπουδάσει στο Θέατρο Τέχνης και υποδύεται τον Χαραλάμπη λέει για το ρόλο του: «Το μοναδικό ενδιαφέρον του Χαραλάμπη είναι οι γυναίκες, στο οποίο ομολογώ ότι του έμοιαζα αρκετά. Στο παρελθόν, ήμουν λίγο από εδώ και από εκεί, αλλά όχι πια.»
Κατερίνα Διαμαντή Χάλαρη Βασικό χαρακτηριστικό: σπούδασε στο εξωτερικό σε καλά πανεπιστήμια, έχει πολλά προσόντα, αλλά η Ελλάδα δεν της δίνει τις ευκαιρίες που πρέπει. Σπουδές: μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με δύο διαφορετικά ερεθίσματα. Η μητέρα κατάγεται από πλούσια αριστοκρατική οικογένεια, ενώ ο πατέρας της κατάγεται από μεσοαστική οικογένεια, είναι μάλιστα αδερφός του πατέρα του Χαραλάμπη. Με την επιρροή της μητέρας της πήγε σε ιδιωτικό σχολείο, είχε αρκετές εξωσχολικές δραστηριότητες, σπούδασε Νομικά στην Οξφόρδη και έκανε μάστερ στο Χάρβαρντ. Τόπος κατοικίας: μετά την επιστροφή της στην Αθήνα μένει μαζί με την Ιωάννα και τον Αλέξη.
Σχέσεις: λόγω εμφάνισης, πάντα είχε κατακτήσεις με τα αρσενικά. Στην παρούσα φάση, η ερωτική της ζωή βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Επάγγελμα και εισόδημα: ψάχνει για δουλειά και αργότερα βρίσκει σε ένα δικηγορικό γραφείο. Έχει χρήματα από τη μητέρα της, αλλά δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει, προτιμά να τα καταφέρει μόνη της.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που έχει σπουδάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και υποδύεται την Κατερίνα λέει για το ρόλο της: «Με την Κατερίνα είμαστε σχεδόν συνομήλικες και προσπαθούμε και οι δύο να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στο επάγγελμα που έχουμε επιλέξει. Το βασικότερο κοινό στοιχείο είναι ότι μας αρέσει να είμαστε ανεξάρτητες και ότι οι δικοί μας άνθρωποι είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή μας.»
Σταύρος-Νικηφόρος Παυλέλης Βασικό χαρακτηριστικό: βλέπει τον κόσμο μέσα από το πρίσμα μιας ιδιοφυΐας με 167 βαθμούς IQ. Σπουδές: έχει πτυχίο φυσικομαθηματικού, μάστερ στην αστροφυσική και κάνει τη διατριβή του στο Εθνικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών πάνω στη σωματιδιακή φυσική με εξειδίκευση στη σκοτεινή ύλη και τα μποζόνια W και Z. Τόπος κατοικίας: μένει σε ένα διαμέρισμα απέναντι από το σπίτι των άλλων τριών. Έχει αλλάξει 12 συγκάτοικους και τώρα μένει μ' ένα μετανάστη από την Ουκρανία, τον Μίρι.
Σχέσεις: είναι παρθένος. Δεν είχε ποτέ σχέσεις με γυναίκες και δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει σε πρακτικό επίπεδο. Επάγγελμα και εισόδημα: προτιμά να περάσει τη ζωή του στο εργαστήριο ενός πανεπιστήμιου. Έχει πάρει πολλές υποτροφίες κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Δεν ξοδεύει πολλά λεφτά και έχει υπολογισμένα τα πάντα στο θέμα των οικονομικών. Ο Θοδωρής Αντωνιάδης, που έχει σπουδάσει στο Θέατρο Τέχνης και υποδύεται τον Σταύρο λέει: «Ο Σταύρος γίνεται πολλές φορές ψυχαναγκαστικός, έχει μια τάση να αναλύει τα πάντα και είναι υποχόνδριος. Σε αυτό το τελευταίο, ομολογώ ότι του μοιάζω λίγο, αλλά δεν απολυμαίνω πρώτα το χώρο, όπως κάνει εκείνος.»
Αλέξης Καναβάς Βασικό χαρακτηριστικό: έχει μια δουλειά, η οποία δεν τον ευχαριστεί αλλά φοβάται να την αλλάξει, λόγω ανασφάλειας. Σπουδές: όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός, αλλά λόγω της ανασφάλειάς του, κατέληξε να σπουδάσει διαφήμιση. Τόπος κατοικίας: μένει με την Ιωάννα και την Κατερίνα.
Σχέσεις: δεν είχε ποτέ μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες. Έχει μια πολύ ρομαντική άποψη για τις σχέσεις και τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα, αλλά ποτέ δεν της t έχει πει. Επάγγελμα και εισόδημα: δουλεύει στη διαφημιστική ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Α.Ε., μια πολύ μικρή εταιρία με έναν και μοναδικό πελάτη. Από μικρός ήθελε να είναι ανεξάρτητος και να μην επιβαρύνει την οικογένειά του. Αμείβεται με το βασικό μισθό.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς, που έχει σπουδάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και υποδύεται τον Αλέξη, λέει για το ρόλο του: «Ένα βασικό στοιχείο είναι ότι και εγώ και ο Αλέξης, που υποδύομαι, αντιμετωπίζουμε τα πάντα με χιούμορ. Η αισιοδοξία και η προσπάθεια μάς ταιριάζουν, ακόμα κι αν μας τα φέρνει ανάποδα η ζωή. Το ισχυρό σημείο μας είναι ο ρομαντισμός μας, αλλά ο καθένας τον εκφράζει με τον δικό του τρόπο.»
Ιωάννα Ιωάννου Βασικό χαρακτηριστικό: θέλει να περάσει από τους βασικούς σταθμούς της ζωής, σπουδές, δουλειά, γάμος, παιδιά. Σπουδές: κατάγεται από την Κύπρο, αλλά σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα. Τόπος κατοικίας: μένει με τον Αλέξη και την Κατερίνα.
Σχέσεις: έχει δεσμό εξ αποστάσεως με τον Βασίλη Βασιλείου, έναν Κύπριο. Μιλάνε στο τηλέφωνο και βλέπονται στις καλοκαιρινές διακοπές. Η σχέση αυτή δεν της δίνει και πολλά, η Ιωάννα, όμως, δεν το βλέπει. Επάγγελμα και εισόδημα: δεν έχει μόνιμη εργασία, συνεχώς ψάχνει και κατά καιρούς κάνει μικροδουλειές. Η Άνδρη Θεοδότου, που έχει σπουδάσει στο Θέατρο Τέχνης και υποδύεται την Ιωάννα, λέει για το ρόλο της: «Το κοινό στοιχείο που με συνδέει με την Ιωάννα είναι η Κυπριακή καταγωγή.»
Μίρι Βασικό χαρακτηριστικό: έχει έρθει στην Ελλάδα από την Ουκρανία ως μετανάστης και τα χρήματα του βασικού μισθού είναι πολλά γι' αυτόν. Σπουδές: δεν έχει σπουδάσει τίποτα, αφού από μικρός άρχισε να δουλεύει κυρίως στα χωράφια. Τόπος κατοικίας: ήρθε στην Ελλάδα πριν από 5 χρόνια και εξακολουθεί να ζει παράνομα. Συγκατοικεί με τον Σταύρο, τον οποίο θαυμάζει για την εξυπνάδα του αλλά δεν τον καταλαβαίνει.
Σχέσεις: θέλει να γνωρίσει γυναίκες, αλλά τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει να τις πλησιάσει, επειδή κυρίως στοχεύει σε κοπέλες που δεν είναι στα κυβικά του και ο τρόπος του είναι πολύ ωμός. Επάγγελμα και εισόδημα: κάνει πολλές δουλειές, όπως οικοδομή, καθάρισμα και προσέχει ένα παππού. Βγάζει τα πιο πολλά λεφτά απ' όλους, αλλά τα περισσότερα τα στέλνει στην οικογένειά του στην Ουκρανία. Ο Λευτέρης Ελευθερίου, που υποδύεται τον Μίρι λέει για το ρόλο του: «Με τον Μίρι μοιάζουμε σε πολλά, ιδίως στο ότι κάνουμε πολλές γκάφες.»
Λίγα λόγια για το πρώτο επεισόδιο:
Ο Αλέξης, παλεύει να εκδηλώσει τα αισθήματά του στην κολλητή του φίλη Κατερίνα, πριν περάσει στη φάση «Σε βλέπω σαν αδελφό». Η Κατερίνα από την άλλη αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία για να αναγνωρίσει τα διπλώματά της. Ο Χαραλάμπης, ασχολείται με το πολύ σημαντικό ζήτημα της εύρεσης χώρου για την ολοκλήρωση της σεξουαλικής του σχέσης με μια κοπέλα. Ο Σταύρος περνάει το χρόνο του προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. αρχίζοντας με το χαρτί τουαλέτας. Τέλος, η Ιωάννα έρχεται προ εκπλήξεως όταν ένα μπέρδεμα με τις αγγελίες την οδηγεί σε μια πιο «κινηματογραφική» καριέρα.
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αντωνιάδης (Σταύρος), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Χαραλάμπης), Άνδρη Θεοδότου (Ιωάννα), Δημήτρης Μακαλιάς (Αλέξης), Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Κατερίνα), Λευτέρης Ελευθερίου (Μίρι) Παίζουν: Μέλπω Κωστή (Αντιγόνη), Μάκης Αρβανιτάκης (Νίκος), Θέμης Μάνεσης (Μήτσος), Βενετία Κόντου (Καίτη) Special guests: Σπύρος Παπαδόπουλος (Παραγωγός), Γεράσιμος Γεννατάς (Σκηνοθέτης), Πιέρρος Ανδρακάκος (Σκηνοθέτης), Γιώργος Ψυχογιός (Στέλιος)
Σενάριο: Λάμπρος Φισφής Σκηνοθεσία: Γιάννης Λαπατάς Εκτέλεση Παραγωγής: on - noir A.E.

14 Σχόλια
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Θα αρχίσουν τα αντενόπουλα να λένε, "δεν θα κάνει πάνω από 12 13%. Αύριο που θα δουν τα 30άρια θα λένε: Λογικό είναι αφού ήταν πρεμιέρα. Από την άλλη βδομάδα ΘΑ (η αγαπημένη λέξη των αντενικών) πέσει στα 12άρια. mpouaxaxaxaxaxa!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήoute 12 den tha kanei h xazo seira
ΑπάντησηΔιαγραφήkaragiozako! Edo eisai? Xehases to rantevou mas?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν προλαβαίνουν να μετράνε πίκρες φέτος τα αντενόπουλα. Την Κυριακή θα είναι η τελειωτική με τον Καπουτζιδη. 50άρια και βάλε..... Για το νεανικό, βλέπω 60άρια και βάλε....
ΑπάντησηΔιαγραφήpisteuw oti tha paei poly kala giati sta xalia mou exei h xwra ayth th xronikh stigmh h seira tha mas kanei na gelasoume ligo me ayth thn katastash!
ΑπάντησηΔιαγραφήadiaforh h seira kai me athlio titlo
ΑπάντησηΔιαγραφή12:24 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήpolu biastikos eisai h prwth ebdomada einai xalarwse giati tha uparxoun allages
h seira tha paei kala giati o ant1 den exei programam shmera
ΑπάντησηΔιαγραφήενω τις μέρες που είχε πρόγραμμα ήταν τρομερά ανταγωνιστικός?
ΑπάντησηΔιαγραφή11.43 prolabes to egrapses k tsoup!!!xaxaxa
ΑπάντησηΔιαγραφή8a th dw th seira giati mou arese k mono apo to trailer...
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΕΝΑ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MEGA??? ΚΑΙ Ο ΑΝΤ1 ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΤΟ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΚΑΤΟΡΙΑΛΙΤΙ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΙΟΛΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Αυτο πια δεν μπορω να το καταλαβω. Εσεις που χτυπιεστε ετσι για τα νουμερα, γιατι το κανετε? Δουλευετε στα καναλια αυτα? Σας βαζει κανεις να δημιουργειτε καποιο κλιμα? Τι κακο ειναι αυτο!? Παντου διχασμενοι οι ελληνες! Μεγκα-αντεννα, ολυμπιακος-παναθηναικος, πασοκ-ΝΔ....Ημαρτον παναγια μου...μα στα καναλια????
ΑπάντησηΔιαγραφή8a skisei apo noumera 8a to deite
ΑπάντησηΔιαγραφή5.9mm symfwnw.k'egw asxoloume me ta noumera alla yparxoun k'oria!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com