Γιώργος Λιάγκας:25 λεπτά χρόνος είναι αρκετός ακόμη και για τον Χάρισον Φορντ

9
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» λίγο μετά το τέλος της σημερινής του εκπομπής μαζί με τη Φαίη Σκορδά, για το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής με την αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα.
«Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε τον κάθε καλεσμένο. Είχα ενημερωθεί για 25 λεπτά χρόνου για την κυρία Μπάρμπα. Νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για έναν ηθοποιό να πει όσα θέλει και να μιλήσει για την παράστασή του. Είχε γίνει μια συνεννόηση που δεν τη γνωρίζαμε η Φαίη και εγώ. Είχαμε στα χαρτιά μας ότι θα βγει 25 λεπτά η κυρία Μπάρμπα. Αν είναι θέμα για τα 25 λεπτά πιο νωρίς ή πιο αργά στην εκπομπή, δεν ξέρω. Και τον Χάρισον Φορντ να είχαμε, 25 λεπτά θα τον βγάζαμε. Εδώ στην αμερικανική τηλεόραση μεγάλοι σταρ και βγαίνουμε για 10 λεπτά. Πάντως, τον εκνευρισμό της τον κατάλαβα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που καλωδιωνόταν»

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. nai alla stin amerikaniki tv oi parousiastes einai ena mideniko...tou to pe kapoios afto? mono oi late night show einai kapoioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε οχι και οι αμερικανικοι παρουσιαστες ειναι μηδενικο? ειναι πετυχημενοι δημοσιογραφοι, με μισθους 3πλασιους των ελληνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΛΙΑΓΚΑ ΨΕΥΤΑΡΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΑΛΑ Ε ΚΑΤΙΝΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΜΠΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ Α ΜΩΡΗ ΚΑΤΙΝΑ ΜΕΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI NA POY PESANE OI MASKES OI ANURVPOI DEN ALLAZOYN KATINARES KAI SKORDA KAI LIAGKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΠΜΠΑ

    25 Οκτωβρίου 2010 12:52 μ.μ.


    Αυτο αναρτήθηκε στο μπλογκ, εδω, σε άλλο θέμα. 12:52 όπως βλέπετε, συνεβη το "γεγονός". Να είχε και κανα δίλεπτο που μπήκε η Μπάρμπα, έσουρε τα δικά της κι εφυγε? Τελειώνει το "πρωινό μου" στη 1:10? Να το το εικοσάλεπτο ρε παιδιά!! Πόσο χρόνο ήθελε δηλαδή η σαχλαμάροβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re paidia aufou to prwino paei mexri 13 kai 15..fisika kai tha emfanizotan 20lepta h mparmpa!!!!alla pws tha diafimize to theatro tis ean den ekane olo afto to mpaxalo!!!!eleos me kathe dithen star!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ennow den einai stars file 5.32 oxi oti den plironontai kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ase mas re Liaga, karpazoeispraktwra, piges kai sti spinaloga kai mas ta ekanes toumpana ap; to prwi, karavlaxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι ότι μου αρέσει ο Λιάγκας και η Σκορδά...Άλλωστε δουλεύω και δεν προλαβαίνω τα πρωϊνά προγράμματα...Αλλά να γίνει τόσος κακός χαμός για τη Βανούλα...Έλεος! Ένα υποτιθέμενο sex symbol υπήρξε πριν από 20 χρόνια...Από πότε έγινε και καλλιτέχνις ποιότητας; Είτε 5, είτε 10, είτε 20 λεπτά, πάλι άδειο θα μείνει το θέατρο! Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ξοδεύει σε βλακείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !