Σήμερα στις 23:00 «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο

1
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εκρηκτικός, καυστικός, άμεσος, με άποψη και χιούμορ, έρχεται στη συντροφιά μας, με την εκπομπή «Βράδυ», κάθε Πέμπτη στις 23:00, και γράφει τον επίλογο της ημέρας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στον ALPHA καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η γοητευτική Σίσσυ Χρηστίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας αποκαλύπτει τον μεγάλο της έρωτα που δεν είναι άλλος από τον.γιό της, μιλά για τον σύντροφό της, αλλά και για τους Αγρότες της καρδιάς της και μας εξηγεί γιατί είναι μες στην καλή χαρά! Στη συντροφιά της Πέμπτης, έτοιμος για εκρηκτικές καταστάσεις ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο δημοφιλής συνθέτης, στιχουργός και κριτής μιλά για όλους και για όλα με τον δικό του απρόβλεπτο τρόπο.
Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός παρουσιάζεται έτσι όπως πραγματικά είναι όταν τα φώτα και οι κάμερες σβήνουν...

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» θα φτιάξει το σάουντρακ της βραδιάς, με δικές του μελωδίες αλλά και μουσικές που έχουμε αγαπήσει, ενώ το ζωντανό κοινό θα βάλει ιδιαίτερο χρώμα στη συντροφιά και θα της δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας περιμένει και αυτό το βράδυ της Πέμπτης σε ένα ξεχωριστό talk show με συζητήσεις, εξομολογήσεις, παραδοχές και αποκαλύψεις! Με ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί. Με εκπλήξεις που έχουν απροσδόκητους αποδέκτες. Με την επικαιρότητα κάτω από κωμικό και συχνά παραμορφωτικό μικροσκόπιο. Με ιδιαίτερη σάτιρα και σχόλια γιατί το βράδυ παίρνει το χιούμορ σοβαρά και τη ζωή χαλαρά...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !