Η Miss Hellas Μαντώ Γαστεράτου ταξιδεύει στην Κίνα για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Miss World 2010

0
H Μις Ελλάς 2010 Μαντώ Γαστεράτου αναχωρεί αύριο για την Κίνα, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss World στις 30 Οκτωβρίου.120 περίπου πανέμορφα κορίτσια από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν στο Πεκίνο την Παρασκευή 1/10. Τις 4 πρώτες μέρες θα λάβουν μέρος σε βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του μεγάλου τελικού. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουν στην Σαγκάη και στην πόλη Ordos της Μογγολίας, όπου θα ξεναγηθούν στους εντυπωσιακούς ναούς της Κίνας και θα γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα αυτής της πανάρχαιας και γοητευτικής χώρας. Στο Ordos θα πραγματοποιηθεί η «βραδιά ταλέντων» των υποψηφίων, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί της κάθε χώρας....

Τελευταίος σταθμός τους, το εξωτικό νησί Σάνυα της επαρχίας Hainan που βρίσκεται στο νοτιανατολικό άκρο της Κίνας. Το πανέμορφο νησί διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις προκειμένου να φιλοξενεί μεγάλα events σαν αυτό. Εκεί οι υποψήφιες θα συμμετάσχουν σε μικρούς αθλητικούς αγώνες και οι νικήτριες θα περάσουν κατευθείαν στην 15άδα του τελικού! Επίσης, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πλέον Fashion Show, στο οποίο και οι 120 κοπέλες θα παρελάσουν με τις βραδινές τουαλέτες τους, προκειμένου να βραβευθεί η ομορφότερη τουαλέτα και ο σχεδιαστής της.
Μία ακόμη σημαντική υποχρέωση της κάθε υποψήφιας απέναντι στο διαγωνισμό είναι η εθελοντική της δραστηριότητα. Η Μαντώ με πολύ μεγάλη προθυμία στήριξε το έργο της οργάνωσης "Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος εκπληρώνοντας κάθε δραστηριότητα που της ανατέθηκε και υποσχέθηκε ότι επιστρέφοντας από αυτό το ταξίδι, θα αφοσιωθεί με ζήλο στο σημαντικό σκοπό της οργάνωσης.
Στον διαγωνισμό Miss World τη Μαντώ ντύνει ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης. Η μαύρη στράπλες τουαλέτα της είναι κεντημένη με αυθεντικά κρύσταλλα swarovski, ενώ τα πέδιλα και τα αξεσουάρ της είναι της εταιρίας JB Bournazos. Οι εμφανίσεις της Miss Hellas θα συμπληρωθούν με τα εντυπωσιακά μαγιό της εταιρίας MED.
Τα προγνωστικά πολλών blogs θέλουν τη Μαντώ μέσα στην νικήτρια 5άδα, κάτι που φανερώνει ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !