Δελτίο Τύπου:Brothers & Sisters 4ος κύκλος και Who Do You Think You Are, τον Οκτώβριο, μόνο στο FOXlife!

0
Πάλι πρώτοι στη σειρά, με μεγάλες πρεμιέρες:
Brothers & Sisters 4ος κύκλος και Who Do You Think You Are,
τον Οκτώβριο, μόνο στο FOXlife!
Πρεμιέρα Brothers & Sisters 4: Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 21:00
Πρεμιέρα Who Do You Think You Are?: Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 21:55


H οικογένεια πάνω απ’όλα…μα όλα? Οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές της σειράς Brothers and Sisters - Sally Field, Calista Flockhart, Rob Lowe και Balthazar Getty μας υποδέχονται στον 4ο κύκλο με τις οικογενειακές συγκινήσεις και ανατροπές που χαρακτηρίζουν την συναρπαστική οικογένεια Walker.

Σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 21:00, νέες περιπέτειες περιμένουν τους πάντα υπερβολικά δεμένους Walker, στον 4ο κύκλο της πετυχημένης σειράς. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Kitty (Calista Flockhart), αλλά και στη σχέση της με τον άντρα της Senator McAllister (Rob Lowe). Παράλληλα, η Sarah (Rachel Griffiths)      συνεχίζει να ψάχνει την ισορροπία στη ζωή της, ενώ όπως πάντα η μητέρα τους, Nora (η πολυβραβευμένη ηθοποιός Sally Field), καλείται να αποδείξει την αφοσίωση της στα απαιτητικά της παιδιά ενώ η ίδια προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο να ασχοληθεί και με την             ιδιωτική της ζωή.

Το Brothers & Sisters είναι μια παραγωγή του ABC, και θεωρείται από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στις ΗΠΑ, με μεγάλους πρωταγωνιστές όπως η Sally Field (βραβείο ΕΜΜΥ για αυτό το ρόλο), Rob Lowe, Calista Flockhart, Dave Annable, Balthazar Getty, Ron Rifkin και άλλοι. Ο μέσος όρος τηλεθέασης κάθε επεισοδίου είναι 11.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ.
Και ακόμα, μη χάσετε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 21:55, την πρεμιέρα του ‘Who Do You Think You Are?, αποκλειστικά   στο FOXlife. Μια μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή που αναζητά στοιχεία από το παρελθόν πλούσιων και διάσημων: Όχι, όμως, με την κακή έννοια. Η ομάδα της εκπομπής ανακαλύπτει τις οικογενειακές ρίζες διάσημων celebrities όπως η Sarah Jessica Parker, η Lisa Kudrow, η Susan Sarandon, η Brooke Shields και ο Spike Lee. Απολαύστε τους              μεγαλύτερους σταρ του Hollywood καθώς ανακαλύπτουν πράγματα για το παρελθόν της οικογένειάς τους που ούτε και οι ίδιοι φαντάζονταν και ταξιδεύουν σε τόπους στους οποίους έζησαν οι πρόγονοί τους!
Η εκπομπή είναι η αμερικάνικη έκδοση του ομώνυμου βρετανικού show του ΒΒC και προβάλλεται στο NBC. H Lisa Kudrow (Friends)   είναι και executive producer της σειράς, η οποία αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα hits της περασμένης χρονιάς στην Αμερική.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !