Η Πάττυ έκλεισε την πρώτη της εβδομάδα και είναι έτοιμη για τα μεσημέρια μας.

sakkoulis
0
Στην αρχή δεν το πίστεψε κανείς. Στη συνέχεια, όλοι εκτιμήσαμε ότι μας κάνουν πλάκα. Κι όμως, λίγο καιρό αργότερα ήρθε η πραγματικότητα να μας διαψεύσει. Μία ορίτζιναλ λάτιν σειρά προβάλλεται στο prime time μεγάλου καναλιού και μάλιστα μεταγλωττισμένη,όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να προβάλλονται οι τηλενουβέλλες από τη Λατινική Αμερική. Τη διαφορά είχε κάνει ο ALPHA, με την άκρως δραματική κολομβιανή σειρά 43 επεισοδίων με τίτλο "Sin tetas no hay paraiso" ("Χωρίς αυτά δεν υπάρχει παράδεισος"),που είχε προβάλει εις διπλούν στη μεταμεσονύκτια ζώνη του, μιας και το τολμηρό περιεχόμενο της που είχε συγκλονίσει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο δεν επέτρεπε μια πιο προσιτή σε όλους ώρα.

Η χαριτωμένη Πάττυ από την Αργεντινή, η μαμά της και οι φίλοι τους έκλεισαν μία εβδομάδα προβολής στη βραδινή ζώνη του Mega,η οποία σε λίγες μέρες πρόκειται να διαμορφωθεί εκ νέου με την είσοδο των καινούριων σειρών και προγραμμάτων του.Συγκεκριμένα η Πάττυ καλύπτει το κενό της πετυχημένης καθημερινής σειράς "Η ζωή της άλλης", η οποία επιστρέφει μέσα στο τελευταίο δεκαημέρο του Σεπτεμβρίου για να ανάψει καινούριες φωτιές με τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες της.Τότε, η νεανική σειρά του Canal 13 που σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο εκτοπίζοντας ακόμα και την δημοφιλή Χάνα Μοντάνα,θα μεταφερθεί τη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού,για την οποία προοριζόταν εξ'αρχής.

Το κανάλι των Μεσογείων μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις πρεμιέρες νέων σειρών του στην prime time ζώνη του,κυρίως σε περίοδο διακοπών όπου δεν προβάλλεται τίποτα φρέσκο.Έτσι,εφόσον τόσο ο Ιούλιος με τον Αύγουστο,όσο και ο Σεπτέμβριος θεωρούνται νεκρή τηλεοπτική περίοδος για τους περισσότερους,το Mega σκέφτηκε οι μικροί του φίλοι μαζί με τους πιστούς φαν των λάτιν σειρών να γνωρίσουν τη μεταγλωττισμένη οικογενειακή κωμωδία του, προβάλλοντας την καθημερινά στις 21:15 μέχρι να πάρει το εισιτήριο για τις 15:00,όπου προβάλλεται και τώρα σε επανάληψη.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία,είναι ότι η σειρά ουδέποτε έκρυψε το νεανικό της χαρακτήρα και σε ποιο κοινό προορίζεται.Γι' αυτό,οι μικρές ηλικίες και το κοινό 15-44 είναι αυτό που ενδιαφέρει κυρίως το κανάλι,αλλά και τους διαφημιστές.Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ότι η κρατική τηλεόραση έχει καθιερώσει την παιδική της ζώνη από τις 15:00-17:00 επί καθημερινής βάσεως,προβάλλοντας μάλιστα αντίστοιχες νεανικές μουσικές σειρές από την Αργεντινή. Έτσι το Mega επιθυμεί να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα,χωρίς παράλληλα να στερήσει την ώρα από κάποιο άλλο νέο ελληνικό πρόγραμμα,εφόσον η ζώνη 15:00-18:00 εδώ και πολλά χρόνια, θεωρείται για το κανάλι ζώνη επαναλήψεων.Ούτε φυσικά υπάρχει ηθοποιός που να παραπονιέται πως δεν βρίσκει δουλειά λόγω των λάτιν σειρών. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές λατινοαμερικάνικες σειρές στην τηλεόραση μας και δεύτερον, όσες προβάλλονται αυτή τη στιγμή είναι σε ώρες κενές για τα κανάλια.Ωστόσο σειρές άλλων προελεύσεων έχουν εξασφαλίσει ζώνες όπου εδώ και χρόνια γέμιζαν ελληνικά σήριαλ, τα οποία τείνουν να εκλείψουν λόγω της κρίσης που προτρέπει τα κανάλια να σκέφτονται πιο οικονομικές λύσεις.

Η Πάττυ με τα τραγούδια της, τις αστείες καταστάσεις και τα τρυφερά μηνύματα που έχει σκοπό να περάσει,έκλεισε μια εβδομάδα με τηλεθεάσεις που κυμαίνονται στο 20%,ποσοστό που για μία παιδική-νεανική σειρά είναι ικανοποιητικό,αν και είναι πιθανό πως με τη μελλοντική μεσημβρινή προβολή της, θα διαφοροποιηθεί,δεδομένης και της διαφορετικής μέτρησης των ανοικτών δεκτών.Λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδα-Γεωργία η Πάττυ δεν θα μεταδοθεί απόψε και δίνει ξανά ραντεβού τη Δευτέρα με ένα απόλυτα μουσικό επεισόδιο.Και προς ενημέρωση των τηλεθεατών της,ούτε την Τρίτη 7/9 θα προβληθεί επεισόδιο,λόγω του αγώνα Κροατίας-Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον τελευταίο προγραμματισμό του καναλιού,η Πάττυ από 20/9 θα μεταδίδεται καθημερινά τα μεσημέρια μας,ενώ τα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα προβάλλονται τα επεισόδια της εβδομάδας σε επανάληψη για όποιον τα έχασε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !