Μαρία Σολωμού:Το "κλικ" ενός παπαράτσι είναι μία πληγή

1
Στο «Elle» μίλησε η Μαρία Σολωμού για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η ζωή της και το πώς την αντιμετωπίζει η ίδια, για τον «πόλεμο» που δέχεται από τους παπαράτσι, για τις ταμπέλες που βάζει ο κόσμος -όπως αυτή της «ανύπαντρης μητέρας»- και τη βάφτιση του παιδιού της.

Για τη δημοσιότητα: «Δεν τρέφω τον εγωισμό μου με το "γυαλί" και τα "φώτα". Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά έξω από τη δημοσιότητα. Τα μίντια λατρεύουν να με μισούν. Στην αρχή ήμουν "ο άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους". Αυτό έγινε στη συνέχεια κατακραυγή, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να ακούει την αλήθεια».

 Για τους παπαράτσι: «Το "κλικ" ενός παπαράτσι είναι μία πληγή, δεν μπορώ όμως να κάνω τίποτα. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να αντιδράσω είναι όταν φωτογραφίζουν το παιδί μου. Το έχουν κάνει, γι' αυτό είμαι στα δικαστήρια και θα πάω την υπόθεση μέχρι να φτάσω 80 ετών. Δεν συμβιβάζομαι»....
Για τον όρο «ανύπαντρη μητέρα»: «Δεν θα ασχοληθώ με ταμπέλες που βάζουν κάποιοι συντηρητικοί άνθρωποι σε μένα. Τον όρο "ανύπαντρη μητέρα", τον άκουσα πρώτη φορά σε δημόσια υπηρεσία. Μου φάνηκε υποτιμητικός. Το παιδί μου έχει πατέρα και δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Το κρίσιμο στοιχείο για μένα είναι ότι οι γονείς του παιδιού μου δεν ζουν μαζί. Είναι ένα σοκ για τα παιδιά ο χωρισμός».

Για τη βάφτιση του παιδιού της: «Μία υποχώρηση που έκανα για το παιδί μου είναι ότι έκανα τη βάφτιση. Ειλικρινά, δεν θα το βάφτιζα, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν είναι ιδεολογικό το θέμα. Θεωρώ πως η διαδικασία της βάφτισης είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά. Έχετε δει κανένα παιδάκι να γελάει στα βαφτίσια του; Όλα κλαίνε».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άσε μας κι εσύ. Εκ του ασφαλούς μιλάς ξεσκεπάστηκαν τα οικονομικά του μπαμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !