Τα πρόστιμα ΕΣΡ λόγω Τζούλιας

2
Στην συνεδρίαση της Τρίτης (7/9) το ΕΣΡ αποφάσισε την επιβολή δύο προστίμων, 40.000 ευρώ το καθένα, στο τηλεοπτικό κανάλι STAR με αιτιολογικό τη χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος και τη νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων. Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν παρουσιάσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου
Το πρώτο πρόστιμο αφορά την εκπομπή "Super Star" (25,26/1/2010). Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη, η Ίρις Αυδή και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμα 100.000 ευρώ. Η δεύτερη περίπτωση αφορά την παρουσίαση διαφημιστικού dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21/6/2010. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 50.000 ευρώ.
Πρόστιμο 40.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον ALPHA για τις εκπομπές "Κους-κους" και "Δέστε τους" στις 18/3/2010 και πάλι για την προβολή της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη, η Ίρις Αυδή και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Σχόλιο: Αν και θα έπρεπε να είμαι κατά των προστίμων , κρίνω την απόφαση του ΕΣΡ (για το θέμα Τζούλια) για πρώτη φορά σωστή.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στη ΝΕΤ για την εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" στις 25/1/2010 στις 09:15 το πρωί με αιτιολογικό την παράλειψη σήμανσης και τη νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων. Σύμφωνα με το ΕΣΡ στη συγκεκριμένη εκπομπή έγινε προβολή οργάνων σεξουαλικής διέγερσης. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη, ο Ιωάννης Παπακώστας και ο Κωνσταντίνος Αποστολάς, που πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. +fwnw me ton tvnea kala ekane to esr kai edwse auta ta prostima gia thn tzoulia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι εναντίον....γιατί αυτές οι αποφάσεις υποτίθεται ότι προσπαθούν να προστατέψουν εμάς τους τηλεθεατές...που στα μάτια τους είμαστε πρόβατα!

    Ε....όχι! Δε θα συμφωνήσω!

    Και στην τελική, γιατί στην κρατική τηλεόραση πάντα πιο χαμηλά πρόστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !