Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, η καθημερινή του "καλημέρα" μας έχει γίνει πλέον απαραίτητη. Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημερίζει και αυτή την τηλεοπτική σεζόν με την υπόσχεση ότι θα μας κρατά ενήμερους για όλα από το ξεκίνημα της μέρας.
Με την οικειότητα και την αξιοπιστία μιας μακροχρόνιας σχέσης, το "Καλημέρα Ελλάδα" δηλώνει και φέτος παρών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μας πληροφορεί για όλα όσα συμβαίνουν. Με δυναμισμό αλλά κα ευαισθησία, δίνει το μικρόφωνο στους πολίτες, στέκεται στο πλευρό τους, ερευνά, αποκαλύπτει και επιζητά λύσεις.
Για άλλη μια χρονιά, ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του συνθέτουν την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής ενημέρωσης.Με την οικειότητα και την αξιοπιστία μιας μακροχρόνιας σχέσης, το "Καλημέρα Ελλάδα" δηλώνει και φέτος παρών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μας πληροφορεί για όλα όσα συμβαίνουν. Με δυναμισμό αλλά κα ευαισθησία, δίνει το μικρόφωνο στους πολίτες, στέκεται στο πλευρό τους, ερευνά, αποκαλύπτει και επιζητά λύσεις.

6 Σχόλια
Xekina ena post gia arnaoutoglou na doume antidraseis!
ΑπάντησηΔιαγραφήXekina ena post gia arnaoutoglou na doume antidraseis!
ΑπάντησηΔιαγραφήpoios pisteuei oti o papadakis fetos tha paei metria??oso gia arnaoutoglou ok i ekpompi!!tha itan akoma kalyteri an periorize k o grigoris tis gnostes tou symperifores!!
ΑπάντησηΔιαγραφήo Papadakis tha paei kai fetos souper opote min to psaxneis
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Αρναούτογλου μας έδειχνε τη φάτσα του, τις αστείες ατάκες του και το "αστείρευτο ταλέντο του", αντι να μας δείχνει το ίδιο το θέμα του!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τους συνεντευξιαζόμενους δεν ακούσαμε σχεδόν τίποτα ουσιαστικό, κυρίως γιατί ο Γρηγόρης τους ρωτούσε ανοησίες και τον ενδιέφερε μόνο να πετάει δήθεν έξυπνες αστείες ατάκες τύπου "να μου δώσεις την ατζέντα με τα τηλέφωνά σου, χα χα χά!" στον Χιού Χέφνερ, έναν άνθρωπο που αντιμετωπίστηκε σαν φτηνός γερο-γκομενιάρης ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ως ικανότατος, πανέξυπνος και διορατικός επιχειρηματίας που έχτισε ένα πανίσχυρο προϊόν από το τίποτα.
Κρίμα...
ο γρηγορης χανει πολυ οταν κανει καραγκιοζογλικια οταν ειναι σοβαρος μου αρεσει αλλα χανει το μετρο πολλες φορες
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com