Αιμίλιος Λιάτσος:''Για μας είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι μας επιβραβεύει με την προτίμησή του η συντριπτική πλειοψηφία του 15 - 44, που είναι και ο στρατηγικός μας στόχος. Εκεί είμαστε πρώτοι και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό να είμαστε πρώτοι'' είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star!
Και συνέχισε: ..
''Ο κόσμος έχει ανάγκη από τη τηλεόραση, μιας και είναι φθηνό μέσο ψυχαγωγίας, γι' αυτό είναι μια ευκαιρία για εκείνη να επιδείξει ικανότητες''.
Αιμίλιος Λιάτσος:''Η ποιότητα είναι κάτι υποκειμενικό. Πολλοί θεωρούν ποιότητα ένα πρόγραμμα που το βλέπει ο μπαμπάς, η μαμά και η γιαγιά τους. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη ποιότητα. Δεν το θεωρώ ποιότητα. Η τηλεόραση είναι ένα μαζικό μέσο, δεν μπορείς να κάνεις τηλεόραση για 4 - 5 άτομα. Π.χ στην ΕΡΤ και στη ΝΕΤ υπάρχουν εκπομπές που δεν τις βλέπει κανείς αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και ποιοτικό και εμπορικό πρόγραμμα και ένα κλασσικό παράδειγμα τέτοιου τύπου είναι η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου'', ολοκληρώνει.
Δηλώσεις Αιμίλιου Λιάτσου στην TLIFE

3 Σχόλια
Αφου δεν ειναι 1ος στα νεανικα,1ο ηταν το ακτι ψηνεται,ελεος!!!!!!
Μην λεει ψεματα!
και μην πει κανενας οτι εννοει σε σχεση με τα δελτια ειδησεων γιατι αυτο που παρουσιαζει ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ!!!
Μηνάς