Τι πρέπει να ξέρετε για την Σεχραζάτ και την Μπενού

1
Τις γνωρίσαμε από το σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες». Μπορεί η σειρά του ΑΝΤ1, που έχει κάνει τα μηχανάκια της AGB να παραληρούν, να απογείωσε τις μετοχές τους στη βιομηχανία του θεάματος της γείτονος, ωστόσο η «Σεχραζάτ» και η «Μπενού» δεν είναι φιντανάκια στην ηθοποιία. Πασίγνωστες στην Τουρκία αλλά και κολλητές φίλες, κάνουν τους paparazzi να καραδοκούν για ένα τους «κλικ».Δεν λένε όχι σε κανέναν, αφού «το ’χουν». Ξέρουν τον τρόπο να στρέφουν τα φλας πάνω τους. Ιδιαίτερα επικοινωνιακές, γνωρίζουν να χειρίζονται άψογα το παιχνίδι της δημοσιότητας. Εξ ου και έχουν πει «ναι» σε stylish φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας, σπιτιού και διακόσμησης. Καθ’ ότι φιλόζωες, έχουν πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικά για ζωοτροφές, ενώ έχουν παρουσιάσει φιλανθρωπικά γκαλά. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τι πρέπει να ξέρετε για την πανύψηλη (είναι 1,80 μ.) «Σεχραζάτ», κατά κόσμον Berguzar Korel, και την « Μπενού» Ceyda Duvenci.

H «Σεχραζάτ» γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1982 στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Είναι κόρη των γνωστών ηθοποιών Hulya Darcan και Tanju Korel. Εχοντας ταλέντο αλλά και εμφάνιση, αποφάσισε να ακολουθήσει κι εκείνη το επάγγελμα των γονιών της, αν και στην αρχή δεν της ήρθαν όλα ρόδινα.
Αποφοίτησε από το κολέγιο Mimar Sinan (Κρατικό Ωδείο της Τουρκίας, συγκεκριμένα από το Τμήμα Θεάτρου), έπαιζε επαγγελματικά βόλεϊ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους. Την πορεία της στα καλλιτεχνικά προετοίμαζε η Susan Batson, που στο παρελθόν είχε βοηθήσει στην καριέρα τους στο Χόλιγουντ τον... Τομ Χανκς και τη Νικόλ Κίντμαν παρακαλώ. Το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη έγινε δίπλα στους γονείς της στη σειρά «Vain Hopes», μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Παντρεμένη από τις 7 Αυγούστου του 2009 με τον δημοφιλή Hallit Ergen -τον Ονούρ βεβαίως βεβαίως του σίριαλ- έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Αλί.
συνέχεια...Με την «Μπενού» έδεσαν από τα πρώτα stop καρέ της σειράς κι έκτοτε είναι αχώριστες φίλες. Η Ceyda Duvenci γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1977 στην Μπούρσα της Τουρκίας και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού στη γείτονα Ismail Duvenci. Η Ceyda ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Kaan Girgin (έχουν μάλιστα παίξει μαζί στην ταινία «Will you be my father», παραγωγής 2000), αλλά χώρισαν το 2002. Ο έρωτας τής χτύπησε ξανά την πόρτα. Τώρα περιμένει ένα μωράκι από τον σύντροφό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οπως, δε, γράφεται στα gossip blogs της Τουρκίας, ήδη έχει κουβεντιάσει με την κολλητή της Berguzar το ενδεχόμενο -αν είναι κορίτσι- να το παντρέψουν με τον γιο της Berguzar, τον Αλί. Γιατί όχι;

THANKS:Epressonews

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !