Ο Μένιος Φουρθιώτης στο «Big Brother»

1
http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2010_08/3425_ALEXANDRATOY_MENIOS_.jpgΑναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες όταν εμφανίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο ο Μένιος Φουρθιώτης και πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν σχετικά με το τι ήθελε εκεί ο συνεργάτης της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Όσοι τον αναγνώρισαν άρχισαν να ψάχνουν γύρω γύρω μήπως μαζί του ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου! Δυστυχώς όμως, κυρίως για τους άντρες που έλπιζαν πως θα έβλεπαν μπροστά τους τη Τζούλια, είδαν τον συνεργάτη της να κατευθύνεται μόνος του στο ασανσέρ.
Τελικά, ο λόγος που ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στο ξενοδοχείο είναι επειδή εκεί πραγματοποιούνται τα casting για το «Big Brother». Απ’ ότι φαίνεται ο συνεργάτης της Τζούλιας δήλωσε συμμετοχή στο καινούργιο reality του Alpha και σήμερα πέρασε από casting για να δει αν θα μπει κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του «Μεγάλου Αδερφού»!..

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έγινε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κάνουν τα casting, γεννούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης και αν θα τον πάρουν στο «Big Brother» αφού λέγεται ότι συζητά να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή στο Extra! Εκτός κι αν η εκπομπή έμεινε στα λόγια και ο συνεργάτης της Τζούλιας ψάχνει καινούργια τηλεοπτική στέγη, έστω κι αν αυτή παρακολουθείται από το άγρυπνο βλέμμα του «Big Brother»!
Πηγή: newsit

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !