Δελτίο τύπου του ALTER για την Βάσια Λόη

6
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgf-DW-5pz0VA-P875OceRicAMQtBG-UBw5VnP95n8zd6pnktHdyftuYPxF8bkyBdQKix36o298uDNc0sbCuXB66ruIcpLDoCtGg40seztPLq9f7BjiuNjOtohYOsEMlGEAQvjXwOOjA1I/s400/vasia.jpgΤο ALTER και η κυρία Βάσια Λόη επιθυμούν να ανακοινώσουν τη λύση, κοινή συναινέσει της μεταξύ τους συνεργασίας. Το ALTER επιθυμεί να ευχαριστήσει την κυρία Λόη για τη μακρόχρονη και γόνιμη συνεργασία τους και της εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική της επαγγελματική σταδιοδρομία.
Η κυρία Λόη με τη σειρά της ευχαριστεί τον σταθμό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συμβολή τους.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. i basiatv nea exei sizitisei gia tin alli xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πληροφορίες τις τελευταίες μέρες πως η Βάσια Λόη βρίσκεται σε συζητήσεις με το νεοσύστατο κανάλι CONTRA ώστε να παρουσιάσει εκει την καθημειρνή μεσημεριανή εκμπομπή του με θέματα κοινωνικού περιεχομένου και life style. Αν συμβεί κατι τετοιο τοτε θα βρεθεί απέναντι απο το πολυ μπλα μπλα και την "φίλη" της Σταματίνα.Ο καιρός θα δείξει αν ισχύει η πρόταση του contra στη Βάσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλη φαντασια εχει αυτος που το εγραψε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου κανε τον κόπο να διαβασεις τα σημερινα blog και θα δεις εαν εχω εγω τη φαντασια που μεταφερω μια ειδηση ή εαν εχουν την φαντασια ολα τα blog που το γραφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό TV NEA ευαχριστώ που διευκρινίζεις πως δεν το ανέφερες για εμένα το σχόλιο περι φαντασίας. Και εγω το δίαβασα αυτο το σχόλιο σε αρκετά site και απλώς το μετέφερα.Τώρα το κατά πόσο ισχύει το σχόλιο για τη συνεργασία της Λόη με τον εν λόγο κανάλι δεν μπορώ να το ξέρω.Ο χρόνος θα δείξει.Καλη επιτυχία σε οτι και αν κανει η Βάσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !