Παύλος Χαϊκάλης :και Πολυκατοικία και 15 επεισόδια Πενήντα – πενήντα

0
 Ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι του Αγρινίου, στο Αχελώος TV, δήλωσε πως το «50-50» θα συνεχιστεί τελικά και το χειμώνα, θα γυριστούν 15 επεισόδια, γιατί το αγάπησε πολύ ο κόσμος και είναι ευτυχία να γίνονται και να συνεχίζονται τέτοια σήριαλ. Τι πιστεύει όμως ο ηθοποιός για το μέλλον της τηλεόρασης και του θεάτρου;
Παύλος Χαϊκάλης :«Στην τηλεόραση το χειμώνα έχουμε να δούμε επαναλήψεις, μαγειρικές, τέτοια πράγματα και στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα, δυο καινούρια σήριαλ. Όσον αφορά στο θέατρο, καλό είναι να έχουμε πολλά θέατρα για να έχουμε και πολλές επιλογές, αρκεί να μην στηρίζονται στις επιχορηγήσεις γιατί αυτό είναι άδικο για τους υπόλοιπους επιχειρηματίες».
Παύλος Χαϊκάλης : «Δεν ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος γιατί δεν έχουμε κάνει καμία μελέτη,...
απλώς έχουμε μάθει να λέμε: «Α αυτό δεν αρέσει στον κόσμο». Γενικά ο Έλληνας έχει το μικρόβιο να αποκτήσει δόξα και χρήματα, καθώς και το σύνδρομο της κλειδαρότρυπας. Δεν έχει τολμήσει κάποιο κανάλι να βάλει το μεσημέρι μια εκπομπή με πιο σοβαρές συζητήσεις, με καθηγητές πανεπιστημίου, για να δούμε αν ο κόσμος θα το δει και αν θα έχει τηλεθέαση. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την κοινωνία και τη νοοτροπία του Έλληνα ας τον αναγκάσουμε να ανοίξει το πνεύμα του και να δει κάτι διαφορετικό».

Παύλος Χαϊκάλης : «Διακοπές δε θα κάνουμε ούτε φέτος, δεν έχουμε την πολυτέλεια οι ηθοποιοί να επιλέγουμε πότε θα καθίσουμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα συνεργάτη που μας ακολουθεί παντού, την εφορία. Για παράδειγμα, μια χρονιά εγώ έκανα 2σήριαλ και το εισόδημα που πήρα από το ένα το έδωσα όλο στην εφορία. Και μην ξεχνάτε ότι εμείς ψάχνουμε δουλειά 2φορές το χρόνο και στην καλύτερη περίπτωση πληρωνόμαστε για 8μήνες και όχι για 14».
Παύλος Χαϊκάλης : «Είμαι μοιρολάτρης πιστεύω ότι δεν υπάρχει αδικία στη ζωή. Στα πρώτα μου βήματα δεν έγιναν τα πράγματα όπως ήθελα, είχα δυσκολίες αλλά δεν έχω παράπονο, είμαι πλήρης από τη ζωή και δεν έχω απωθημένα. Φιλοσόφησα τη ζωή, διάβασα πολύ, μελέτησα την τέχνη μου… Δε με αφορά η διασκέδαση όπως έχει καταντήσει στις ημέρες μας, με αφορά η ψυχαγωγία. Για μένα διασκέδαση είναι ένα φαγητό με καλούς φίλους, η συζήτηση σε ένα ήσυχο μπαράκι με αξιόλογους συνομιλητές, θέλω να καλλιεργώ το πνεύμα μου και όχι να κοπανιέμαι σε clubs και μπουζούκια»
.
Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη να παίζει σε… διπλό ταμπλό. Θα τον χαρούμε για τρίτη χρονιά στην «Πολυκατοικία» καθώς και στα 15 επεισόδια του «Πενήντα – πενήντα». Επίσης, πρέπει να προσθέσουμε και το «Ένα βότσαλο στη λίμνη», το οποίο έχει στα σκαριά ο εξαιρετικός κωμικός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !