Η πίστα έχει αλλάξει χάραξη στο τελευταίο της κομμάτι στη στροφή Bridge συνεχίζει όμως να ευνοεί τα μονοθέσια με καλή αεροδυναμική απόδοση. Η McLaren θα παρουσιάσει το νέο της αεροδυναμικό πακέτο που συνδυάζεται με εξατμίσεις που διέρχονται από το διπλό διαχύτη.
Στη Red Bull έκαναν προπόνηση στα pit stop μπροστά στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο, ενώ εμείς στην Ελλάδα με τη βοήθεια του Σταμάτη Κατσίμη οδηγούμε το safety car αναζητώντας απαντήσεις για όσα συνέβησαν στη Βαλένθια.
Το Σάββατο 10 Ιουλίου η εκπομπή πριν τις κατατακτήριες δοκιμές ξεκινά στις 14:30 όπου μπορείτε να δείτε αποκλειστικές εικόνες από το pool party της Red Bull στη Βαλένθια.
Την Κυριακή 11 Ιουλίου η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του αγώνα ξεκινά στις 14:15 στο στούντιο του Alpha.
Καλεσμένος του Τάκη Πουρναράκη και του Νίκου Κατσαρού ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com