Θρασκιά:Δεν μπορώ να μπω στα σενάρια που με θέλουν το αντίπαλο δέος της Τατιάνας.

2
Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει περάσει από τότε που η Ράνια Θρασκιά επέστρεψε στη μικρή οθόνη, και έχει και έχουν ήδη ακουστεί ποικίλα σχόλια τόσο για την ίδια όσο και για την εκπομπή της. Τι απαντά όμως εκείνη σε αυτά; «Οι συνεργάτες είναι επιλογή δική μου, πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη του Ant1. Ο Ant1 μου φέρθηκε εξαιρετικά μέχρι στιγμής, με απόλυτη στήριξη σε κάθε επίπεδο. Αυτή τη στιγμή όλη μας η βαρύτητα έχει πέσει σε αυτούς τους τρείς μήνες και με δεδομένη την αμοιβαία επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία» δηλώνει η παρουσιάστρια του πρωινού του Ant1 ενώ συνεχίζει μιλώντας για τα σενάρια που τη θέλουν να αποτελεί το… αντίπαλο δέος της Τατιάνας Στεφανίδου: «Ελπίζω να μην με αντιλαμβάνεται κανείς ως τιμωρό κάποιου. Είμαι μια παρουσιάστρια δημοσιογράφος που κλήθηκε να κάνει μια συγκεκριμένη εκπομπή γι αυτούς τους τρεις μήνες. Δεν μπορώ να μπω στα σενάρια που με θέλουν το αντίπαλο δέος της Τατιάνας. Και ειλικρινά, ακόμη και αν ίσχυε, δεν θα μπορούσα να το ξέρω. Δεν έχω εισπράξει κάτι τέτοιο πάντως ούτε ως υπόνοια από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ant1 και από αυτά που εμείς συζητάμε για περαιτέρω συνεργασία. Τώρα οτιδήποτε περισσότερο πω είναι περιττό και χωρίς απόδειξη από μέρους μου. Και δεν έχω την πολυτέλεια να αναλύσω όσα λέγονται και γράφονται, όταν έχω ελάχιστο χρόνο για να προετοιμάσω μια ζωντανή εκπομπή».
Τι δηλώνει όμως η Ράνια Θρασκιά σχετικά με το ενδεχόμενο της συνέχιση της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου και για τη χειμερινή σεζόν; «Εφόσον είπα το «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση, γιατί το περιεχόμενο μετράει για μένα, κάτι ανάλογο σαφέστατα θα με ενδιέφερε» αναφέρει.
Πηγή: People


Ρανια μου έχεις γίνει   το αντίπαλο δέος της Τατιάνας... δεν ξέρω αν σου τα είπαν εκεί στον ΑΝΤ1; Παει η Τατιανα από τον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !