Ticker

10/recent/ticker-posts

Το αντίο της Κλεοπάτρας (Βίντεο)

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από τα όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην τελευταία εκπομπή του Κους Κους (για φέτος). 
"Πολλές φορές αυτή η ομάδα ήταν τόσο ενωμένη και πάλευε τόσο μόνη... "

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γι' αυτο αλλωστε την λενε και κλαιω-πατρα... τυχαιο? δε νομιζω! ασε που δεν εκανε και νουμερα το κλαμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό που η Καραβάτου παίρνει την κουδούνα και βγαίνει έξω δείχνει πραγματικά πόσο αγαπημένες ήταν!!! Αντί να την αγκαλιάσει, να κάτσει δίπλα της ή να δώσει πάσα για διαφήμιση αγκαλιάζοντας την Πατλάκη βουτάει την κουδούνα και όπου φύγει-φύγει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Sta neanika x8es itan deutero programma!!!!! Sto sunolo konta me thn ET3 pros tis teleutaies theseis!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
h karavatou einai poly dithen. eleos me kathe sourgelo pou itan pisw apo tis kameres kai otan vgike mprosta tin ide ntiva
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω νομιζω οτι η Καραβατου ειναι απο τα πιο συμπαθητικα ατομα στην τηλεοραση και πολυ χαμηλων τονων. Νιωθει αβολα να μιλα για τον εαυτο της και αυτο λεει πολλα. Κανανε καλο διδυμο με την Κλεοπατρα. Η μια συμπληρωνε την αλλη.